Advena - klimatizacija

Luke Botića 29 (nasuprot TC Mercator u Solinu)

21210 Solin

+385 (0) 21 262 450

+385 (0) 21 262 449

advena@st.t-com.hr

www.advena.hr

DETALJI ČLANKA

Temperatura koju trebate!

UTO, 20.04.2010. u 11:33
POGLEDA 1718

Mnogo je razloga za porast prodaje klima uređaja. Jedan od njih je sigurno je su se cijene uređaja uvelike smanjile, a ljudi su sve više počeli ulagati u poboljšanje kvalitete življenja. Ugodna temperatura u uredskim prostorima, za vrijeme ljetnih vrućina prihvatili kao nešto normalno a ne kao luksuz a s vremenom se to pravilo preselilo i u naše domove.

Prije par godine vladalo je mišljenje da su ovi uređaji isključivo za one sa dubljim džepom i da je klima nezdrava. Naprotiv, mnogim srčanim bolesnicima pružila je mogućnost lakšeg preživljavanja vrućina. A svima ostalima je mnogo ugodnije.Naravno, da se ne smije pretjerivati sa velikim razlikama između unutarnje i vanjske temperature.

Današnje, moderne klime moguće je programirati da održavaju određenu temperaturu, da se same uključe ili isključe u određeno doba, tako da nas pri povratku kući uvijek čeka željena temperatura. Čiste su i tihe u radu. Imaju filtere koji sakupljaju prašinu, a obično i elektrostatske filtere, koji uništavaju razne bakterije. Neki uređaji imaju i ionizatore, koji pročišćavaju zrak od neugodnih mirisa i proizvode ozon. Ako ih koristite zimi, nude veoma ekonomično grijanje.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka