Advena - klimatizacija

Luke Botića 29 (nasuprot TC Mercator u Solinu)

21210 Solin

+385 (0) 21 262 450

+385 (0) 21 262 449

advena@st.t-com.hr

www.advena.hr

O NAMA

Tvrtka ADVENA d.o.o. utemeljena je u lipnju 2000. godine pri Trgovačkom sudu u Splitu, sa sjedištem poslovanja u Solinu, Luke Botića 29 ( kod P.C.Mercator ).

Tvrtka ADVENA d.o.o. djeluje već 10 godina kao veoma usko specijalizirana tvrtka za tretiranje zraka ( klimatizacija, pročišćavanje, odvlaživanje zraka, zračne zavjese ...).

Uvoznici smo klima uređaja PANASONIC, te između ostalih također prodajemo i montiramo visoko kvalitetne uređaje kao što suMITSUBISHI electric , TOSHIBA, DAIKIN ...Ovlašteni smo servis za niz od preko 20 marki klima uređaja poznatih na svjetskom tržištu kao što su LG, SAMSUNG, VAILLANT, SANYO, MIDEA, VIVAX , WHIRPOOL ...

Cjelovita paleta proizvoda, s više od 60 modela uređaja, uhodana organizacija, rad na „duge staze“ izbacio nas je u sam vrh vodećih tvrtki u ovoj branši u Splitsko-Dalmatinskoj županiji.

Za svoj novac stječete pouzdanog partnera, a uz uređaje kupili ste SIGURNOST, jer na našoj referentnoj listi je preko 5000 zadovoljnih klijenata s različitim tehničkim zahtjevima koje smo uspješno riješili .

Imamo vlastiti organizirani servis opremljen sa profesionalnim alatom i opremom za montiranje i servisiranje visoko sofisticiranih klima uređaja, te smo u stanju u veoma kratkom vremenskom roku izvršiti velike poslove kao i hitne intervencije na terenu budući da imamo pet dostavnih vozila i servisnih timova .

Željeli bismo ovom prilikom istaknuti da surađujemo sa nizom većih i manjih građevinskih firmi ( ROMIĆ, MANAS ... ) u našoj županiji preko kojih odrađujemo postavljanje plinske i kondenzat instalacije u novo izgrađenim objektima kao pripremnu fazu za montažu klima uređaja u završnoj fazi, a samu prodaju istih dogovaramo u različitim varijantama na obostrano zadovoljstvo.


Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka