airbrush-art-split

Iza starog placa

taveriča 4

21000 Split

+385 (0) 21 3333444

+385 (0) 21 44455

eer@vin,hr

DETALJI ČLANKA

Ćiro: Volio bih osvetiti Hrvatsku

ČET, 12.10.2009. u 15:11
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1263

ĆIRO je nakon Estonije pričao o tome kako je stvarao momčad, naglasio kako je zadovoljan jer je kroz cijeli ciklus standardizirao momčad, kojoj sada sva djeca u BiH mogu u tren oka nabrojati udarni sastav.

"Kada sam prihvatio posao, znao sam da imamo kvalitetu. Od meča s Bugarima kristalizirali smo sastav. Po zakonu selekcije slabiji su otpadali, a dodavali smo one koji su nam trebali. Ovdje nije bilo Nemanje, Miralema i Zlatana. Na klupi sam imao igrače koji su mi davali mogućnost rotacije i promjene ritma u ekipi. Sada imamo tim koji može mnogo. Mislim da će sada svako dijete, da ga pitate, izrecitirali sastav BiH, jer smo ga ustalili i sada je već postao prepoznatljiv", istaknuo je Ćiro.

Sada se okreće ključnom zadatku za odlazak u Južnu Afriku, slijede dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, a izbornik razmišlja samo o svojoj momčad i njenoj igri.

"Rekao sam da su postali prava ekipa, a prave ekipe često se znaju okliznuti na nekim tamo frajerima i da bismo se mi mogli okliznuti na ovim frajerima. Zatim sam povisio glas i rekao kako znam da se to neće desiti, jer smo mi, ipak, malo jača ekipa. Zato sam zahvalan igračima što su odigrali odličnu utakmicu. Bili su besprijekorni. Nemam im ništa zamjeriti. Pokazali su da su stasali kao ekipa i da znaju igrati mudro i strpljivo, na rezultat. Govorio sam im da samo treba biti miran i da će golovi doći. Znao sam da Estonci ne mogu držati raspored i biti koncentrirani u svakom trenutku, jer s druge strane dolaze moji lavovi", zadovoljno je govorio Ćiro.

"Pokazalo se da smo mi jedno. Ne možemo mi bez navijača, a ni oni bez nas. Ta simbioza je neraskidiva. Atmosfera u Talinu bila je besprijekorna. Pokazalo se da smo bez razloga strahovali. Naši navijači opet su me oduševili. Pokazali su tako visok nivo svijesti i navijali svim srcem i zasluženo smo se svi skupa radovali poslije utakmice", dodao je.

Na koncu Ćiro je istaknuo kako mu je svejedno koga će dobiti u dodatnim kvalifikacijama, ali da bi najradije izvukao Ukrajinu, kako bi mogao osvetiti Hrvatsku.

"Ono što slijedi biti će drukčije nego dosad, jedino znam da mi se j... koga ćemo dobiti. Zaista mi je svejedno, volio bih jedino Ukrajinu kako bi osvetili Hrvatsku. Mišljenja sam da možemo dobiti svakog", prenosi Ćirine riječi Dnevni avaz.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka