Alo Alo - telekomunikacijski uređaji

Istarska 25

21000 Split

+385 (0) 21 458 232

+385 (0) 21 458 232

aloalo@aloalo.hr

www.aloalo.hr

DETALJI ČLANKA

Komunikacija svugdje i uvijek

NED, 25.10.2009. u 23:33
POGLEDA 1669

Osjećate se umorno i stresno, ali ipak ne možete bez komunikacijskih blagodati. Telekomunikacijski i informatički inženjering, što podrazumijeva projektiranje, isporuku opreme, montažu i servis iste nudi tvrtka Telenet. Sve informatičke i telekomunikacijske mreže ujedinjuju sistemom ključ u ruke te za iste pružaju vrhunsku podršku i održavanje.

Stručnjaci Teleneta ugradili su i programirali na stotine telefonskih centrala i informatičkih mreža različitih tipova. Vaš odmor može početi bilo kada jer vrhunsko opremanje Vaših ureda ili tvrtki praćenjem svjetskih telekomunikacijskih i informatičkih trendova u svakom trenutku uz optimalno rješenje koje će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe uvijek je uz Vas.

Iako smo zastupnici SIEMENS telefonskih centrala i opreme, pružamo jednako kvalitetnu uslugu neovisno o odabiru proizvođača ili modela centrale, uz našu stručnu sugestiju, zasnovanu na Vašim potrebama i načinu spajanja rješavamo i prema HT-u čiji smo partner.

Veliko iskustvo u izradi telefonskih i informatičkih instalacija te montaži malih i velikih telefonskih centrala, dokazuje našu stručnost prilagođeni vašim potrebama te sve radove vršimo po važećim telekomunikacijskim propisima i za iste dajemo jamstvo.

Sve što želite možete saznati i na našim web stranicama www.telenet.hrCopyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka