Andabaka - uređaji za domaćinstvo

Gundulićeva 10

21000 Split

+385 (0) 21 481 401

+385 (0) 21

gunduliceva@andabaka.hr

www.andabaka.hr

DETALJI ČLANKA

David Beckham preskup Milanu?

UTO, 11.10.2009. u 22:11
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1627

ČINI se da David Beckham ipak nije toliko blizu novoj posudbi u Milan, kao što je to izgledalo posljednjih dana. Razlog je, kako to često biva, novac.

Engleski nogometaš je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Milanu, a istu je namjeru imao i ove sezone.

Budući da mu je engleski izbornik Fabio Capello poručio kako mora igrati u Europi ako želi na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, Beckham je ponovno htio među "rossonere", a cijeli posao je počeo požurivati i njegov klub Los Angeles Galaxy koji želi da se njegova zvijezda u potpunosti koncentrira na doigravanje u američkoj MLS ligi.

No prema pisanju News of the Worlda, kalifornijski klub traži 85.000 eura tjedno za posudbu Beckhama, a Milan je spreman ići maksimalno do 50.000 eura. Beckham se prošle sezone sam odrekao dijela novca kako bi mogao zaigrati za talijanski klub, ali engleski mediji pišu kako nije vjerojatno da će jednako postupiti i ovaj put.

Naime, velik je broj europskih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, tako da nekadašnji veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida odlazak na San Siro više ne smatra jedinom kvalitetnom opcijom.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka