Brodarica Net

Trezićeva 17

21000 Split

+385 (0) 21 533 373

+385 (0) 21 533 374

info@brodarica.net

www.brodarica.net

DETALJI ČLANKA

KRAJ: Atletico Madrid - Liverpool 1:0

ČET, 22.04.2010. u 20:39
POGLEDA 3281

I dok svi pratimo utakmicu u Hamburgu jer su nam je nametnuli na TV-u (vjerojatno zbog našeg Mladena Petrića koji i tako ne igra zbog ozljede), naše je mišljenje da se mnogo bolji dvoboj odvija u Madridu, i to između starih rivala, čestih sudionika Lige prvaka Atletico Madrida i Liverpoola.

Za one koji ne znaju, glavni igrač Liverpoola Fernando Torres dijete je upravo Atletica iz Madrida, ali ni on protiv bivšeg kluba neće igra zbog ozljede koja će ga možda udaljiti i sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Rafa Benitez suočen je sa stotinu problema uoči ove utakmice i za njega utakmice protiv Atletica tj. osvalanje lige UEFA jedina je stvar koja ga eventualno može spasiti i ostaviti na klupi Redsa. No, bez obzira na rezultat večerašnje predstave cijela sezona Liverpoola ionako je za zaborav.

KRAJ: Atletico Madrid - Liverpool 1:0

"Socijalnim" golom Diega Forlana (odbijanac, nakon falivenog udarca glavom, Forlan je falija udrit i nogom, pa se balun od poda odbija do branke brzinom od 6 na sat, ali i to je naravno prebrzo za braniče Liverpoola). U svakom slučaju Atletico je zasluženo slavio sa 1:0. Dobru priliku za Liverpool propustio je Gerard u prvom poluvremenu, ali sveukupno je Liverpool opet razočarao. Ni sjena momčadi iz prošlih sezona. Igrač utakmice - sudac :)U drugom polufinalu...

KRAJ: Hamburg SV - Fulham 0:0
Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka