Hrvatsko društvo inženjera sigurnosti Splitsko-Dalmatinske županije

Terzićeva 17

21000 Split

+385 (0) 91 515 24 20

+385 (0) 21 346 607

petar.bucan@safety.hr

www.safety.hr

O NAMA

Osnivačka Skupština održana je 26.05.2001. godine na Visokoj školi za sigurnost na radu Zagreb uz prisutnost mnogobrojnih inženjera sigurnosti, studenata sigurnosti i gostiju.

Hrvatsko društvo inženjera sigurnosti, kao strukovna udruga, okupljat će samo inženjere sigurnosti, diplomirane inženjere sigurnosti smjera zaštite na radu i smjera zaštite od požara, u budućnosti moguće i drugih smjerova u sigurnosti, također i studente sigurnosti, a nestrpljivo ćemo očekivati u svojim redovima i prve inženjere sigurnosti koji će završiti poslijediplomski studij sigurnosti.

Inženjeri sigurnosti, koji rade ili će raditi kao voditelji sigurnosti u tvrtkama svih djelatnosti, kao stručnjaci u tvrtkama koje su registrirane za obavljanje određenih poslova zaštite, u inspekcijama i drugim državnim institucijama, a koji svi zajedno predstavljaju, po našem mišljenju, temelj sustava sigurnosti na radu, smatraju da je aktualni trenutak, da udruženi, uzmu sudbinu svoje struke, struke sigurnosti na radu, u svoje ruke


Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka