Fast Food KANAVACA

Nasuporot botaničkog vrta OŠ "OSTROG"

dr, Franje Tuđmana 56

21215 Kaštel Lukšić

+385958538508

LISTA ČLANAKA

Može i ovako - Ujedinjeni navijači protiv nogometne mafije!

PON, 27.01.2014. u 11:47
POGLEDA 2703

1.12.2013 Dinamo Zagreb – Hajduk Split - "Nacionalni" Stadion u Maksimiru Ovaj derbi će mnogim navijačima Hajduka i Dinama ostati u lijepom sjećanju, ponajprije radi zajedništva navijača, koji su navijali skupa na istoj tribini, a potom i radi utakmice koja je ponudila četiri pogotka, te pregršt prilika na obje strane. No prvo ćemo objasniti kako je došlo do zajedništva dviju najvećih skupina u Hrvatskoj. Nakon utakmice na Kantridi, između Rijeke i Hajduka gdje su izbili neredi, po [...] više »

Hrana nasuprot lijekovima

UTO, 04.01.2014. u 00:33
POGLEDA 1208

Nebrojeno puta smo primili ili su nam "gurnuli" putem u ruke reklamni letak s porukom "novo". Prirodni lijekovi o kojima vam liječnik ne govori!!! Zdraviji, sigurniji, učinkovitiji oblik terapije protiv stresa, bakterija, tumora... Vjerojatno ste se zapitali ima li nešto u tome ili ste možda skeptično odmahnuli rukom misleći: evo još jedan marketinški trik kojim me pokušavaju 'očarati' da bi potrošio/la novce?!.. Premda sadržaj letka može ali ne mora bit istinit, jedna činjenica je posve [...] više »

ISUS JE DOŠAO I DOLAZI ZBOG BOLESNIH, A NE ZDRAVIH

PON, 23.12.2013. u 23:34
POGLEDA 1411

Ne vjerujem u Boga... Ne vjerujem u Isusa... , rekao mi je jučer, među ostalim, jedan čovjek s kojim sam po prvi put sjeo razgovarati, a koji je htio pričati o njegovom zaista teškom duševnom i tjelesnom stanju. 'Imam iznadprosječne uvjete za život, ali se iznutra raspadam... Ubijam se na neki način...i to nije dobro...' jedva je izgovorio. Rekao sam mu da mi je drago da iskreno iznosi ono što mu je na srcu i da je za početak nečeg boljeg važno reći istinu o svojoj (unutarnjoj) stvarnosti, [...] više »Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka