Križar - ekološko čišćenje visokim pritiskom

Gaji 26

21213 Kaštel Gomilica

+385 (0) 21 223 388 ; +385 (0) 98 361 911

+385 (0) 21 223 388

krizar.uo@gmail.com

www.brodarica.net/krizar

O NAMA

KRIŽAR je tvrtka specijalizirana za posebna čišćenja i zaštite. Zastupljene tehnike čišćenja su hidrotermodinamička metoda i ručna metoda.

Hidrotermodinamička metoda odnosi se na čišćenje strojem AQUILA opremljenim uređajem za zagrijavanje vode od 90°C - 150°C i pumpom pritiska od 30 – 300 bara što čini vrlo učinkovit alat za ovu vrstu čišćenja i možemo ga tretirati kao pjeskarenje parom i potpuno EKOLOŠKIM budući ne sadrži nikakve kemikalije ni kiseline.

Naša terenska ekipa je opremljena ovim izuzetno kvalitetnim strojem koji je potpuno autonoman i fleksibilan što nam omogućuje pristup na doslovno sve objekte.

Učinkovito otklanjamo sve vrsta nečistoća kako slijedi sa svih vrsta podloga:kamena, betona,metala, plastike,opeke,keramike,stakla, stakloplastke...

- uklanjanje grafita,naljepnica i postera

- uklanjanje gljivica, plijesni i algi sa kamenih podloga

- uklanjanje guma za žvakanje

- pranje pročelja i pjeskarenje

- pranje fasada

- pranje pločnika

- pranje jahti i brodica

- pranje spomenika i spomeničke baštine uključujući grobna mjestaRučna metoda izvodi se pomoću sredstva AGS Graffi Green koji je proizvod renomirane engleske tvrtke Tensid uk plc koja je sinonim za kvalitetu u domeni svog djelovanja, a ujedno posjeduje nekoliko ekoloških licenci/atesta što ga stavlja na čelnu poziciju sigurnih čistača.

Od zaštitnih sredstava u uporabi su nekoliko vrsta impregnacijskih sredstava za sve vrste kamena granit,mramor,vapnenac,škriljevac pa i umjetni kamen.

Druga vrsta zaštite odnosi se na antigrafitne zaštite površina izloženih nasrtajima grafitera, a dijelimo ih na trajnu i privremenu zaštitu.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka