Izložba fotografija Ive Lulić

SRI, 20.08.2014. u 17:36
POGLEDA 3348

Poštovani, U četvrtak 21. kolovoza 2014. u 20h, u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, biti će otvorena izložba fotografija Ive Lulić pod nazivom Krk – otok vila. Izložba će biti otvorena do 9. rujna 2014. Pozivamo Vas da događaj najavite i popratite u Vašem cijenjenom mediju, te se radujemo Vašem dolasku. O izložbi: Fotografkinja Iva Lulić na svojim je fotografijama naime oživjela krčku legendu o naseljavanju otoka Krka i susretu došljaka Matana sa zlatnom vilom [...] više »

Nagrade 60. Splitskog ljeta

PET, 15.08.2014. u 02:01
POGLEDA 1451

Violinist Marco Graziani i glumac Nikola Ivošević dobitnici su nagrada Judita koje se dodijeljuju za najvrjednija umjetnička ostvarenja na 60. Splitskom ljetu. Nagradu dodjeljuje dnevni list Slobodna Dalmacija, glavni medijski pokrovitelj festivala. Slijede obrazloženja ocjenjivačkih sudova koji su odlučivali o nagradama. „Šezdeseto splitsko ljeto ponudilo nam je dvije opere (Verdijevu „Aidu“ i Gotovčevu „Ero s onoga svijeta“) i deset koncerata. Kvalitetom su se uzdigli koncerti [...] više »

Na Peristilu se svečano zatvara 60. Splitsko ljeto i uručuju festivalsk​e nagrade Judita

ČET, 14.08.2014. u 00:50
POGLEDA 1663

Po završetku koncerta Zagrebačke filharmonije na carskom trgu Peristilu u četvrtak 14. kolovoza bit će svečano zatvoreno 60. Splitsko ljeto. Jubilarni festival zatvorenim će proglasiti župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja, a festivalsku će zastavu potom spustiti sopranistica Valentina Fijačko, balerina Matea Milas i glumac Marko Petrić. Prije toga bit će objavljene i uručene i festivalske nagrade Judita koje tradicionalno dodijeljuje dnevni list Slobodna Dalmacija, glavni medijski [...] više »

Koncertom Zagrebačke filharmoni​je zatvorit će se 60. Splitsko ljeto

PON, 12.08.2014. u 22:52
POGLEDA 1150

Festival 60. Splitsko ljeto završit će u četvrtak 14. kolovoza tamo gdje je i započeo, na Peristilu, i to koncertom Zagrebačke filharmonije, vodećeg hrvatskog simfonjskog orkestra pod ravnanjem jednog od najvećih dirigenata današnjice maestra Dmitrija Kitajenka. Na programu koncerta koji započinje u 21 sat su djela Korsakova, Čajkovskog i Ravela. Zagrebačka filharmonija orkestar je 140-godišnje tradicije vrhunskog muziciranja u Zagrebu i Hrvatskoj, danas je zacijelo prvi simfonijski [...] više »

Laura Vadjon i Krešimir Hass na Splitskom ljetu

SRI, 10.08.2014. u 19:58
POGLEDA 1103

U glazbenom programu 60. Splitskog ljeta u ponedjeljak 11. kolovoza splitskoj koncertnoj publici će se predstaviti violinistica Laura Vadjon i orguljaš Krešimir Hass koncertom u Katedrali sv. Duje s početkom u 21 sat. Izvest će djela J.H. Schmelzera, G.B. Viviania, J.S. Bacha i A. Corellija. Laura Vadjon prvaje hrvatska umjetnica na baroknoj violini, umjetnička voditeljica i koncertna majstorica Hrvatskog baroknog ansambla s kojim od 1999. ostvaruje iznimne uspjehe u Hrvatskoj i [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka