Othello u režiji Eduarda Milera premijerno na 60. Splitskom ljetu

SRI, 10.08.2014. u 02:08
POGLEDA 1156

Tragediju Williama Shakespearea Othello festivalski će dramski ansambl, kao posljednju premijeru 60. Splitskog ljeta, izvesti u nedjelju 10. kolovoza u Meštrovićevićevim Crikvinama – Kaštilcu. Redatelj je Eduard Miler, a protagonisti su Mislav Čavajda u naslovnoj ulozi, Nikola Ivošević koji igra Othella, te Judita Franković kao Desdemona. Othello je, po riječima dramaturginje i autorice adaptacije Žanine Mirčevske „precizna studija ljudskih mehanizama.... Ljubomora je temeljni [...] više »

Bolero i Carmen, baleti Valentine Turcu na 60. Splitskom ljetu

PET, 08.08.2014. u 17:41
POGLEDA 1666

Baletne večeri na Sustipanu zaključit će Balet Hrvatskog narodnog kazališta Split dvjema izvedbama baleta Bolero i Carmen koreografkinje i redateljice Valentine Turcu. Predstava je to iz repertoara splitskog Baleta koja je po prvi put predstavljena kao jedinstvena plesna večer u veljači ove godine na sceni Kazališta. Izvedbe koje slijede održat će se u petak i subotu, 8. i 9. kolovoza na otvorenoj pozornici na splitskom poluotoku Sustipan, baletnoj sceni Splitskog ljeta s početkom u 21 sat. [...] više »

Cirkus Primitif Balet Staše Zurovca premijerno na 60. Splitskom ljetu

UTO, 04.08.2014. u 18:36
POGLEDA 1085

Plesna predstava Cirkus Primitif Balet koreografa i redatelja Staše Zurovca bit će premijerno izvedena na 60. Splitskom ljetu u srijedu, 6. kolovoza s početkom u 21 sat, u sklopu Baletnih večeri na Sustipanu. Balet na glazbu Jean-Marc Zelwera izvodi ansambl od šest plesačica i isto toliko plesača Baleta Hrvatskog narodnog kazališta Split. Zurovac je sljedećim riječima opisao svoje djelo: „Cirkus primitif balet suvremena je baletna predstava koja svoju osnovnu tematiku nosi u tri [...] više »

Saksofonsk​i Papandopul​o kvartet na 60. Splitskom ljetu

SUB, 02.08.2014. u 15:15
POGLEDA 1059

Koncertom u Klaustru crkve sv. Frane u ponedjeljak 4. kolovoza s početkom u 21 sat u sklopu 60. Splitskog ljeta, splitskoj će se koncertnoj publici predstaviti Papandopulo kvartet. Kvartet čine četiri vrsna hrvatska saksofonista Nikola Fabijanić, Gordan Tudor, Goran Jurković i Tomislav Žužak, a izvest će djela Gioacchina Rossinija, Mirele Ivičević, Borisa Papandopula, Eugène Bozza i Jacquesa Petita Svi članovi Papandopulo kvarteta diplomanti su zagrebačke Muzičke akademije iz razreda [...] više »

Predstava Teatra Ulysses Cabaret Brecht gostuje na Splitskom ljetu

SUB, 02.08.2014. u 12:21
POGLEDA 1255

Na 60. Splitskom ljetu u nedjelju 03. kolovoza s početkom u 21 sat na pozornici u Dvorištu Hrvatskog narodnog kazališta Split gostovat će predstava Teatra Ulysses Cabaret Brecht – Zadrživi uspon Artura Uija. Redateljica Lenka Udovički u predstavi koja je kombinacija mjuzikla, opere i drame kroz poetiku nijemog filma stvara groteskni brehtijanski svijet dvadesetih godina prošlog stoljeća da bi završila u današnjem vremenu. Raspjevani i rasplesani ansambl od jednaest glumaca čine zasigurno [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka