Slika od 44,7 milijuna eura

UTO, 30.03.2010. u 12:12
POGLEDA 788

Dražbovna kuća Christie objavila je da Picassov "Portret Angela Fernandeza de Sotoa", naslikan 1903. godine, bit će ponuđeno na aukciji 23. lipnja. Vlasnik ovog djela je Lloyd Weber, proslavljeni skladatelj mjuzikala koji je nedavno imao premijeru svog nastavka "Fantoma u operi" a platno je kupio na dražbi u New Yorku 1995. za 29,3 milijuna dolara. Stručnjaci procjenjuju da će Fernandez de Soto postići cijenu od 44,7 milijuna eura. Početna cijeni će biti između 30 i 40 milijuna funti, što [...] više »

The Skelligs

PON, 29.03.2010. u 11:10
POGLEDA 953

U Foyeru HNK Split u 19.30 sati počinje koncert akustičnog ansambla The Skelligs. Naziv koncerta je "Između tradicijskog i suvremenog", program je raznovrstan i intrigantan. Izvornu tradicijsku glazbu, Skelligs upotpunjuju klasičnom glazbom, bluesom, jazzom,… Iako se poigravaju s raznim stilovima The Skelligs zadržavaju prepoznatljiv glazbeni izričaj kako kod obrada tako i pri izvođenja kompozicija različitih autora. Nit vodilja njihovog pristupa glazbi traganje je za savršenom ravnotežom [...] više »

Boy George bi želio okupiti Culture Club 2011.

PET, 26.03.2010. u 10:06
POGLEDA 694

Povodom 30. godišnjice osnutka Culture Cluba, britanski pjevač Boy George izjavio je na BBC-ju kako razmišlja o ponovnom okupljanju svog benda. Grupa se raspala 1986. i dvaput okupila 1998. i 2002. godine ali nisu uspjeli ostat zajedno bez obzira na to što su ostali u dobrim odnosima. Boy George je izgradio uspješnu solo karijeru kao D.J., a lani je pušten iz zatvora u kojem je završio jer je u londonskom stanu premlatio svog muškog plaćenog "prijatelja". Osamdesetih godina su bili jedan [...] više »

Alisa u zemlji čuda - mašta može svašta

ČET, 25.03.2010. u 08:21
POGLEDA 701

Produkcijski studio "Walt Disney" i redatelj Tim Barton poklanjaju nam nevjerojatnu 3D avanturu, "Alisa u zemlji čuda" engleskoga književnika Lewisa Carrolla koju na čaroban i maštovit način Tim Burton uprizorio u jednu od najljepših priča svih vremena namjenjenu svim generacijama. Johny Depp, igra Ludog Klobučara, a Mia Vasikovska igra 19-godišnju Alisu koja se vraća u neobičan svijet koji je otkrila kao djevojčica, gdje će se ponovno sastati sa svojim prijateljima iz djetinjstva. Alisa se [...] više »

Vrijedi pročitati “Čudo u Poskokovoj Dragi”

SRI, 24.03.2010. u 12:06
POGLEDA 822

Tomić je opet napravio dobar humoristički roman ispunjen sjajnim dijalozima, iznenadnim obratima i napetim filmičnim situacijama. Njegovi likovi čitatelje će ponovno nasmijati do suza jer autor se kroz roman pomalo ruga svojim likovima ali to sve radi u dobroj namjeri. "Čudo u Poskokovoj Dragi" sigurno je najkompleksnije autorovo ostvarenje do sada. Tomić je napisao divan humoristički roman koji će čitatelji odmah zavoljeti. Izgleda da će se za popularnog Tomića i njegove tekstove i [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka