Izborni vodič Ivan Mažuranić

SUB, 12.12.2009. u 22:07
POGLEDA 1527

Dok pritisnuti krizom bezvoljno pratimo predizbornu kapanju i dok slušamo poruke kandidata za predsjednika, nije lako odlučiti kome dati svoj glas. Jer kandidati su postali poput pjevača zabavne glazbe, pričaju prazne priče i pjevuše kako će nam baš oni donijeti bolju budućnost. Stoga nam, da bi smo se snašli u rastućem moru hrvatske gluposti, je potreban savjetnik. Upravo takav je Ivan Mažuranić, jedan od prvih hrvatskih reformatora. Životni put Ivan Mažuranić bio je čovjek skromnog [...] više »

Izborni vodič Ante Starčević

PON, 01.12.2009. u 21:21
POGLEDA 735

Dok pritisnuti krizom bezvoljno pratimo predizbornu kapanju i dok slušamo poruke kandidata za predsjednika, nije lako odlučiti kome dati svoj glas. Jer kandidati su postali poput pjevača zabavne glazbe, pričaju prazne priče i pjevuše kako će nam baš oni donijeti bolju budućnost. Stoga nam, da bi smo se snašli u rastućem moru hrvatske gluposti, je potreban savjetnik. Upravo takav je Ante Starčević, čija politička mudrost još uvijek može biti koristan vodič u izgradnji Hrvatske koja će [...] više »

Prodana nevjesta – operna premijera u HNK Split

NED, 15.11.2009. u 18:20
POGLEDA 1936

Operni ansambl Hrvatskog narodnog kazališta Split premijerno je, u subotu, 14. studenog, izveo operu Bedřicha Smetane 'Prodana nevjesta'. Predstava je nastala u koprodukciji sa Sjevernočeškim kazalištem Usti nad Labom iz Češke. Premijernom je izvedbom ravnao maestro Ivo Lipanović, a redateljica je Karla Štaubertová. Solističke uloge tumače Valentina Fijačko, Miljenko Đuran, Luciano Batinić, Mate Akrap, Terezija Kusanović, Božo Župić, Žana Marendić Bučević, Sveto Matošić Komnenović, Špiro [...] više »

Tango u Splitu - Hotel Atrium

SRI, 11.11.2009. u 20:46
POGLEDA 526

Malo popratnog teksta [...] više »

Nadar u Zagrebu!

PET, 30.10.2009. u 17:14
KOMENTARA 0 - POGLEDA 769

U utorak 27. listopada u galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena je izložba fotografija "Veliki portreti Felixa Nadara". Riječ je o 60 fotografija, nastalih između 1855. i 1885., na kojima su poznate i slavne pariške ličnosti, među kojima su Baudelaire, Delacroix, Hugo, Lamartine, Alexandre Dumas, Jules Verne, Franz Liszt i ostali. Gaspard-Felix Tournachon (1820.-1910.) počeo je stvarati u dobi od 20 godina,pod pseudonimom Nadar. Pisao je kronike, romane i feljtone, te je između [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka