Drama „To dijete“ sa Splitskog ljeta na festival u Kopru

ČET, 26.06.2014. u 11:06
POGLEDA 946

Suvremena drama „To dijete“ Joëla Pommerata u izvedbi Dramskog ansambla Splitskog ljeta gostovat će na 20. izdanju Primorskog poletnog festivala u Kopru u četvrtak 26. lipnja. Predstava je, u režiji Nenni Delmestre, premijerno izvedena na prošlogodišnjem 59. Splitskom ljetu, a uloge tumače Zoja Odak, Snježana Sinovčić Šiškov, Trpimir Jurkić, Marko Petrić, Lara Živolić i Pere Eranović. Ugledni suvremeni francuski dramatičar Joël Pommerat (1963) u jedanaest kratkih i nepovezanih, no [...] više »

Najava gostovanja opere „Okretaj zavrtnja“ B. Brittena

NED, 22.06.2014. u 22:17
POGLEDA 1154

U ponedjeljak 23. lipnja 2014. u 19,30 sati na sceni HNK u Zagrebu gostovat će opera „Okretaj zavrtnja/The turn of the screw“ Benjamina Brittena nastala u koprodukciji HNK Ivana pl. Zajca Rijeka i HNK u Šibeniku pod ravnanjem maestre Nade Matošević Orešković i u režiji Ozrena Prohića. Scenografiju potpisuju Dalibor Laginja i Ozren Prohić, kostimogafiju Sara Lovrić Caparin, oblikovanje svjetla Zoran Mihanović, scenski pokret Snježana Abramović Milković i video projekcije Ivan Faktor. U [...] više »

Završni koncert Baletnog studija u znaku obljetnice Dunje Njegovan

ČET, 19.06.2014. u 22:49
POGLEDA 1277

Baletni studio splitskog Hrvatskog narodnog kazališta održat će svoj tradicionalni završni koncert na sceni HNK Split u petak i subotu, 20. i 21. lipnja. Više od dvije stotine polaznica i polaznika Baletnog studija splitskog teatra u dvoipolsatnoj će baletnoj večeri izvesti izuzetno bogat program baletnih brojeva, njih čak 61. Nastupit će djevojčice i dječaci od preškolskog uzrasta do maturanstke dobi. Koncertom će se obilježiti četrdeset godina umjetničkog i pedagoškog rada voditeljice [...] više »

Na sedmom Festivalu mediteranskog filma Split tražila se ulaznica više

NED, 15.06.2014. u 20:52
POGLEDA 1360

Svečanom dodjelom nagrada u tri kategorije i cjelonoćnim partijem sinoć je završen sedmi Festival mediteranskog filma Split. Žiri u čijem su sastavu menadžer Transilvania Film Festivala Cristian Hordila , novinar i književnik Renato Baretić te redatelj Nebojša Slijepčević „Veliku udicu“, nagradu za najbolji dugometražni film, ravnopravno su dodijelili španjolskom filmu „Ranjena“ i egipatskom „Trg“ . Nagradu za najbolji domaći kratkometražni film „Autofokusu“ Borisa Poljaka [...] više »

FMFS petak: Premijera dokumentarca „Mosor živi vječno“ i španjolskog filma godine „Život je lakši zatvorenih očiju“

PET, 13.06.2014. u 14:19
POGLEDA 1187

Pretposljednjeg dana ovogodišnjeg sedmog Festivala mediteranskog filma Split po prvi put će biti prikazan dokumentarac „Mosor živi vječno“, a na hrvatsku premijeru doživjet će najnagrađivaniji španjolski film godine „Život je lakši zatvorenih očiju“. Petak na FMFS-u počinje već u 18 sati; u Zlatnim vratima se uz besplatan ulaz prikazuje glazbeni dokumentarac „Stariji Parazit ili tko je Marko Brecelj“, a istovremeno na „Ćakuli s gostima“ mladi autori Sonja Tarokić , Igor Šeregi , Darovan [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka