Izložba fotografija Nene Jurjevića „Moje putovanje Azijom“

SUB, 04.05.2014. u 21:29
POGLEDA 1282

Ususret blagdanu sv. Duje, u ponedjeljak 5. svibnja 2014. u 20h, u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, bit će otvorena prva samostalna izložba fotografija mladog splitskog fotografa i pustolova, člana Fotokluba Split, Nene Jurjevića pod nazivom „Moje putovanje Azijom". Izložene će biti 42 fotografije velikog formata koje su nastale na njegova dva putovanja kroz 15 azijskih država posljednje dvije godine. Izložba će biti otvorena do 19. svibnja 2014., a otvoriti će je naš slavni [...] više »

Balet HNK Split na gostovanju u Zagrebu s „Baletom Verdi“

SRI, 03.05.2014. u 21:30
POGLEDA 1206

Balet Hrvatskog narodnog kazališta Split gostovat će u Zagrebu izvedbom „Baleta Verdi" koreografa i redatelja Dinka Bogdanića na sceni zagrebačkog HNK 4. svibnja. U ovom hommageu velikom opernom skladatelju uz Leva Šapošnikova u naslovnoj ulozi nastupaju solisti i članovi ansambla splitskog Baleta. Predstava je premijerno izvedena izveo u srpnju prošle godine na Peristilu u sklopu 59. Splitskog ljeta. Svojevrsno je to prisjećanje na brojne baletne glazbe koje je Verdi pisao, mahom za [...] više »

ZATVARANJE 24. MARULIĆEVIH DANA – FESTIVALSKE NAGRADE - Otkazana izvedba Filumene Marturano na zatvaranju

UTO, 29.04.2014. u 12:42
POGLEDA 2202

ZATVARANJE 24. MARULIĆEVIH DANA – FESTIVALSKE NAGRADE Nagradu Marul za najbolji suvremeni dramski tekst izveden na 24. Marulićevim danima dobila je drama Moj sin samo malo sporije hoda Ivora Martinića, a najbolja predstava festivala je Sada je, zapravo, sve dobro, autorski projekt Olje Lozice u izvedbi ansambla Zagrebačkog kazališta mladih. Odlučio je tako Ocjenjivački sud jedinog festivala hrvatske drame koji se od 23. do 30. travnja održavao u Splitu u organizaciji Hrvatskog narodnog [...] više »

Zajecova nagrađivana drama „Trebalo bi prošetati psa“ na Marulićevim danima

PON, 28.04.2014. u 19:25
POGLEDA 1198

U utorak, 29. travnja na 24. Marulićevim danima kao posljednja predstava u natjecateljskoj konkurenciji bit će prikazana drama „Trebalo bi prošetati psa" Tomislava Zajeca. Drugonagrađeni tekst na natječaju Marin Držić za 2012. godinu praizvelo je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u lipnju prošle godine, a u Splitu će predstava igrati u Beton kinu Doma mladih s početkom u 18 sati. Redateljica je Franka Perković, a igraju Vlatko Dulić, Daria Lorenci Flatz i Bojan Navojec. „Trebalo bi [...] više »

„Chick Lit“ Damira Šodana u izvedbi mostarskog HNK na 24. Marulićevim danima

NED, 27.04.2014. u 19:49
POGLEDA 1457

U ponedjeljak 28. travnja na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta Split s početkom u 20 sati, u programu 24. Marulićevih dana bit će prikazana drama „Chick Lit" Damira Šodana u izvedbi mostarskog Hrvatskog narodnog kazališta, a u režiji Tanje Miletić Oručević. U predstavi po prvi put nakon posljednjeg rata zajedno igraju glumci iz gotovo svih mostarskih kazališnih kuća, te je ova produkcija u tom smislu značajan presedan u gradu na Neretvi. „Chick Lit" Damira Šodana, dramski tekst [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka