FMFS četvrtak: Od nogometne histerije pobjegnite na FMFS

SUB, 12.06.2014. u 15:49
POGLEDA 996

Nakon sjajne, i ponovno rasprodane, srijede na FMFS-u, Kinoteka Zlatna vrata i ljetno kino „Bačvice“ danas se čine kao jedina mjesta na kojima možete zaobići nogometnu histeriju. Redatelj Daniel Sanchez Arevalo i glumac Quim Guiterrez sinoć su osobno predstavili svoj film „Velika španjolska obitelj“ koji je pobrao do sada najveći pljesak FMFS publike, a danas od 18 sati u Galeriji umjetnina svi zainteresirani moći će ih upoznati i postaviti im pitanja na „Ćakuli s gostima“.

Istovremeno, u kinoteci Zlatna vrata u programu je besplatna projekcija glazbenog dokumentarca „Ljuljaška“, dok će na istom mjestu u 19:30 sati ovogodišnji član dugometražnog žirija Nebojša Slijepčević prikazati svoj kratki „Muški film“. Potom će španjolska redateljica Primavera Ruiz osobno predstaviti svoj odličan film „Ana i ja“, koji prati njenu zanimljivu i sve samo ne tipičnu obitelj.

Pola sata prije utakmice Hrvatske i Brazila u ljetnom kinu „Bačvice“ autori Igor Jelinović, Tomislav Luetić i Josip Lukić predstavit će svoj kratki film „Snig u Splitu“, a filmski dan će završiti talijanskom dramom „Sretne godine“, poznatog redatelja Daniela Luchettija („La nostra vita“ i „Mio fratello e figlio unico“).

Nakon filma i utakmice, zabava se nastavlja ispod borova kina „Bačvice“ uz Yem DJ kolektiv.

(FMFS)


Comments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka