Ljekarna splitsko-dalmatinske županije

Kraj sv. Marije 1

21000 Split

+385 (0) 21 234 567

+385 (0) 21 234 567

ljekarnasdz@ljerkarnasdz.hr

www.ljekarnasdz.hr

SLOGAN

Posjedujemo dugu tradiciju u proizvodnji ljekovitih čajeva, tinktura, masti, biljnih sirupa, supozitorija, kozmetičkih preparata i ostalih ljekovitih pripravaka, a sljedeći načela Dobre proizvođačke prakse.

U Galenskom laboratoriju Ljekarne Split zaposleno je šest djelatnika, od toga četiri farmaceutska tehničara i dva magistra farmacije.

IZDVOJENO IZ PONUDE

Galenski laboratorij je proizvodna jedinica u sklopu Ljekarne Split. U republici Hrvatskoj spadamo među najstarije i veće galenske laboratorije, a sa svojim proizvodima opskrbljujemo 19 jedinica Ljekarne Split.

ZADNJI OBJAVLJENI ČLANAK

Fleksoval forte hrani Vaše zglobove i umanjuje bol!

PON, 08.09.2010. u 21:43
POGLEDA 1747

Tijelo ne može obnoviti komponente hrskavice tako brzo kako ju oštećuju naprezanja i trošenja pri sportu ili sam proces starenja. Kao motor bez dovoljno ulja, hrskavica postaje otvrdnuta i tanka, i počinje sve brže propadati. Tijekom posljednjeg desetljeća, znanstvenici su dokazali da su pojedini spojevi klinički djelotvorni kod obnove i prevencije novog propadanja vezivnog tkiva. Vodeći među takvim spojevima su glukozamin, kondroitin te MSM (metil-sulfonil-metan), a svi oni su sadržani u [...] više »Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka