Apartmani Katica Lozna Hvar

21000 Split

+385 (0) 21

+385 (0) 21

DETALJI ČLANKA

Pepe, Paris i Ronaldo

ČET, 22.10.2009. u 16:08
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1327

Izgleda da je španjolski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ozlijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realova napadača.

Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španjolskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih ljubavnica. Opisao ju je “zavodnicom”, “neeuropljankom” i “vrlo bogatom nasljednicom iz dobropoznate obitelji”.

Dok Pepe nastavlja svoja vještičja posla na 24-godišnjem Portugalcu, koji je ozlijedio gležanj u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu, Pepe tvrdi da je opsjenarsku narudžbu, koju naplaćuje 14.700 eura, dobio i za Lionela Messija. Istu je, kako kaže, odbio.

Paralelno s negativnim činima bačenim na njezina sina, pozitivne je od jednoga portugalskog opsjenara naručila Ronaldova praznovjerna majka Dolores Aveiro, prenosi pisanje madridskog dnevnika nogometni portal Goal.com.

Dakle uvrijeđena mlada, uzeta pa ostavljena Paris Hilton unajmila je vrača da uništi Ronalda.

Daj Pepe, pređi malo na političare, tajkune i tatine sinove u ovim krajevima, skupićemo pare, majke mi... :)Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka