O brodarici.net

Brodarica Net osnovana je 2007 godine volonterskim radom nekolicine entuzijasta koji su se našli u jednoj urbanoj sredini samim useljenjem u stambeno-poslovni objekt Brodarica u Splitu.

Zatečeni s velikim brojem raznovrsnih problema u okruženju oko 1600 stanara koji se uopće nisu poznavali i 20-tak poslovnih subjekata, pokušali smo preko novog medija današnjice "interneta", okupiti što više zainteresiranih i zajedno što kvalitetnije riješiti naše potrebe i probleme.

Portal koji smo napravili samo u nekoliko tjedana, objedinio je veliki broj korisnika stambeno-poslovnog objekta Brodarica i postao toliko popularan da su tisuće posjetitelja i izvan lokalne zajednice svakodnevno čitali i komentirali svakodnevicu i zatečene probleme "Brodarice", a što je rezultiralo veoma brzim i sporazumnim rješavanjem svih naših poteškoća.

Prepoznajući nas kao jedinstvene na ovom području i naš unikatni način komuniciranja javni mediji su nam dali ocjenu 5 za pristup, brzo i učinkovito djelovanje, s obzirom da su to isto pokušali i neki drugi, ali do tada ni blizu s ovakvim rezultatima.

Ohrabreni učinkovitošću ovakvim načinom komuniciranja odlučili smo unaprijediti naš portal, te u slijedećih 18 mjeseci utrošili sate i sate rada. Nadamo se da smo u tome i uspjeli.

Nastavljajući ovakav način komuniciranja, u sustav smo implementirali i poslovne korisnike te podigli na višu razinu razmjenu informacija u multimedijalnom okruženju gdje sami članovi, bili privatni ili poslovni, sami uređuju portal, predlažu i traže rješenja, razmjenjuju iskustva, sklapaju poslove i još mnogo toga...

Nadamo se da ćete i Vi postati naš stalni posjetitelj ili korisnik, bilo motivirani privatnim ili poslovnim potrebama.


Brodarica Net


Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka