Zašto se oglašavati kod nas?

Brodarica Net je web stranica koja na jednom mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i članova s kojima posjetitelji mogu ostvariti interaktivnu komunikaciju. Ovaj portal Vam omugućava on-line multimedijalno promoviranje svojih usluga i proizvoda uz korištenje vrhunskih informatičkih i prezentacijskih alata s veoma jednostavnom administracijom i s minimalnim informatičkim predznanjem.

Mnogo je razloga zašto postati korisik našeg portala a jedan od njih je svakako marketinški - Vaš članak objavljen na portalu Brodarice Net je najbolja vrsta oglasa jer ne izgleda kao oglas! Vi svoja znanja i iskustva putem članaka razmjenjujete i dijelite sa svima koji Vas posjećuju i čitaju. Vaš članak je poveznica na Vaš mini portal i web stranicu ako je imate. Ukoliko želite, mi Vam možemo ponuditi tekst, slike, galerije, video, flash ili zvučne uratke, te ga objaviti u najprikladnijoj rubrici koja će imati direktan link na Vašu mini web stranicu.

Posjećenost Vašim člancima omogućena je svim korisnicima portala Brodarica Net, te svim slučajnim ili namjernim posjetiocima koji će za Vas saznati preko nas. Naš način popularizacije portala Brodarica Net, a samim time i Vašeg mini web-a garantira Vam brz kontakt sa zainteresiranima za Vaše proizvode i usluge, obostrano zadovoljstvo i unapređenje poslovanja.


Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka