Glavom na prvu stativu

SUB, 16.08.2014. u 22:48
POGLEDA 4260

Te zime 1979 godine u kinu “Central” postali smo pioniri, moj drug Stipe na našoj povijesnoj recitaciji izbiflao je da je naša domovina žito što se talasa a ja sam šutio kada je trebalo nadodati da je i more što se plavi, kasnije sam iako sam je znao cijelu na pamet dobio svoje, no to se u mojoj familiji brzo zaboravilo. Jedan događaj te hladne zime zasjenio je sve druge, čak i moju recitaciju Drugu Titu. Jednog centarhalfa iz one sjajne generacije Holcera, Meškovića i Jerkovića, Tomislav [...] više »

ODLAZAK LEGENDARNOG GOLMANA U 85. godini života umro je veliki Vladimir Beara

PON, 12.08.2014. u 00:53
POGLEDA 3198

U splitskoj bolnici noćas u 02:45 sati preminuo je Vladimir Beara. Informaciju o smrti velikana Hajduka potvrdili su iz kruga njegove obitelji te iz splitske bolnice, točnije na Klinici plućne za bolesti, gdje je bio hospitaliziran. Vladimir Beara životnu bitku izgubio je u 85. godini života. Igrao je na položaju vratara. Zvali su ga Veliki Vladimir, Balerina s čeličnim šakama i Čovjek od gume. Lav Jašin je primajući priznanje za najboljeg europskog vratara izjavio: "Za mene je [...] više »

Hajdukova pobjeda nad Shakhtar Karagandyom

SRI, 10.08.2014. u 21:37
POGLEDA 2424

Euforija koja je zahvatila trideset tisuća mojih sugrađana kada je mlađahni Gotal zabio treći gol i tako spasio Hajduk i njegove navijače od muka koje su trajale cijelo drugo poluvrijeme, bila bi dirljiva da u širem kontekstu nije tako prokleto tragikomična. Kada nisi na stadionu "zagrijan" s nekoliko piva i ponesen Grdovićem i tisućama tebi sličnih glupsona oko sebe i kada hladno gledaš utakmicu kao i igru svojih bijelih, a pripadnik si generacije koja je klepala daleko jače momčadi i [...] više »

Tomislav Ivić – kampanel našeg Splita

UTO, 29.07.2014. u 16:58
POGLEDA 3248

Godina je 1979 . i Hajduk je, kao što znate, prvak svita. Igramo Ligu prvaka, igramo balun nedokučiv cijeloj Europi, nogomet kakav danas igra Barcelona; totalni nogomet Hajduk i Cruyffov Ajax igraju te 1979. U zraku osjećamo ono što se sprema jer Hajduk je avangarda. Moj dida i ja (Thompson, op.a.) stojimo pod njegovim ogromnim kišobranom zajedno s deset tisuća ljudi i pratimo Hajdukov trening. Da, dobro ste čuli, trening bijelih tada je pratila cijela istočna tribina i ja na žici u [...] više »

Slika uspomene

ČET, 29.05.2014. u 22:53
POGLEDA 3131

Neka te slika jednostavno opere; prvo te prođu trnci, pa je makneš, zastane ti dah; onda je bojažljivo otvoriš ponovo i emocije poput plime preplave ti dušu. Sve se u sekundi vrati - sve slike, djetinjstvo, i nije ti jasno da je prošlo toliko vremena. Kao da je netko drugi bio na tvom mjestu a ti sada imaš njegove uspomene. Moj prvi „Bili“ bio je taj, te veličine i na leđima je nosio broj 11 - broj mog idola, mog heroja, mog Šure. A dobio sam ga za rođendan i sjećam se tog dana i te sreće, [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka