Lov u Slavoniji

SRI, 18.11.2009. u 10:54
KOMENTARA 0 - POGLEDA 892

Najbolji pas za lov. Na slici je inače Pointer.(corr.D.V.). Pitate se koji je pas najbolji za lov-jednostavno, pitajte lovce i u najvećem broju ćete dobiti isti odgovor: MOJ. Ta "pasmina" je, u biti, čistokrvna mješavina svih čistokrvnih pasa. [...] više »

Poziv na protest za Velikog Hajduka!

ČET, 29.10.2009. u 15:08
POGLEDA 819

Klub navijača Hajduka Torcida – Split poziva sve navijače Hajduka na prosvjedni izostanak s derbija u subotu 31.10. 2009. Na ovaj način želimo izraziti svoje nezadovoljstvo višegodišnjim načinom vođenja Hajduka, od bivših uprava do ove sadašnje garniture koji su najdraži nam klub doveli do upravljačke i rezultatske propasti. KNH Torcida – Split je posljednjih godina u više navrata upozoravao javnost da je krajnje vrijeme da u sveukupnom poslovanju Hajduka zavlada stručnost, [...] više »

Pepe, Paris i Ronaldo

ČET, 22.10.2009. u 16:08
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1285

Izgleda da je španjolski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ozlijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realova napadača. Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španjolskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih [...] više »

Ukinute zabrane ulaska u Europsku uniju žrtvama Žiline

SRI, 14.10.2009. u 15:22
POGLEDA 1271

KN TORCIDA sa zadovoljstvom izvješćuje sve svoje članove i javnost da je žalbeni postupak protiv odluka o zabrani ulaska u Europsku uniju, u kojem je 212 navijača Hajduka zastupao odvjetnički ured Škodler iz Bratislave, u potpunosti uspješno okončan na način da je tijelo policije, koje je donijelo rješenje o zabrani ulaska, nakon što je utvrdilo da su žalbe navijača osnovane, samo ukinulo svoju odluku, čime je ovaj postupak konačno dovršen. Za svih 212 navijača koji su podnijeli žalbe putem [...] više »

Paintball

ČET, 12.10.2009. u 12:42
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1704

Fizička spremnost igrača nije toliko presudna koliko inteligencija, taktika i odlučnost. Kao partija šaha, mogućnost brzog razlučivanja i odlučnosti čine vas pobjednikom. Paintball je izazovna i sofisticirana igra u kojoj muškarci i žene imaju ravnopravan položaj. Paintball je također šport koji izgrađuje karakter. U igračima se razvija športski duh, timski rad, postiže se samopouzdanje i razvija duh vođe. Vrlo uzbudljiv šport i povrh svega čista zabava! To je šansa na trenutak pobjeći [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka