Moj dida

UTO, 25.03.2014. u 23:22
POGLEDA 2102

„Didovi su ono svitlo u nama i šta su dalje od nas, sve jače nam sjaje“, riječi su to besmrtnog Fabijana Šovagovića u „Prosjacima i sinovima“ kada se stari Kikaš sprema na onaj svijet i svom unuku drži predavanje isprid gustirne. Ja i moj stari imali smo jedan poseban odnos i ljubav; moj dida je meni bio sve. Starci su radili a on me čuva i to na način da me uvažava, drža do mog mišljenja, sa željom da mi bude prijatelj. Moj stari je bio takav čovjek. Vezala nas je ljubav, poštivanje i ono [...] više »

Jurica Jerković - Kapetan mog djetinjstva

SUB, 22.03.2014. u 23:20
POGLEDA 4056

Bija san mal, puno mal, tako da san se bidan mora popet na ogradu da vidin teren, a vidija bi samo desnu korner zastavicu i branku; ma nisan se da, govorili su didu njegovi da se ja ne držin rukama vengo zubima. A Plac je bija takav stadion, ima si osjećaj da igraš s njima - toliko su ti bili blizu. Luki bi jasno vidija oči i oni brk, Frfi krv na kolinu, a moji heroji, moji idoli tada su, znate, bili ljudi. Uvik vic, uvik zajebancija i uvik kad bi ko izvodija korner sa te bande meni bi se [...] više »

Pubertet pasa

PON, 17.03.2014. u 23:26
POGLEDA 2141

Mislili ste da Vam Vaše štene uzima puno vremena i energije? Pričekajte dok uđe u pubertet. Psi okvirno ulaze u pubertet sa 6 mjeseci i on traje do otprilike 18 mjeseci starosti (kod nekih pasa traje i duže). Svaki će pas proživjeti pubertet na svoj način i to treba uzeti u obzir. No, generalno govoreći, psu će se u to doba mijenjati ponašanje i najvjerojatnije će to utjecati na naš suživot. Pubertet je razdoblje tijekom kojega pas iz šteneta izrasta u mladoga psa. To znači da će pas u [...] više »

Sretan Vam rođendan Seawolvesi!

SUB, 15.03.2014. u 00:08
POGLEDA 1320

„Sportaši su najbolji ambasadori svoje zemlje“, rekao je to Goran Ivanišević i bio je potpuno u pravu. Sportaši ostavljaju u svijetu sliku o svom gradu, svojoj zemlji, mentalitetu i podneblju iz kojeg dolaze; sportaši svojim ponašanjem, držanjem i stavom poberu zasigurno više simpatija od političara; sportaši su zbog toga ponos i najbolje što dolazi iz neke sredine, nekog grada. Moj grad je, kao što znate, osamdesetih imao veličanstven uspon sporta. Bio je fenomen jednog bazena koji je radi [...] više »

Igra Baka

PON, 11.03.2014. u 23:20
POGLEDA 7557

Da pitate bilo koga bilo gdje u svijetu koje i kakve uspomene nosi u odrastanju, što ga je formiralo kao čovjeka, dobili bi stereotipne odgovore tipa Milan Kundera, Ivan Pavao II., Dalaj Lama i slično. U Splitu, možete se kladit, pola moje i vaše generacije odgovorilo bi Baka. Naravno, splitska baka je svakom od nas odigrala ključnu ulogu u životu, što kreditiranjem bez jamaca i kamata, bijelom kavom (divkom) i zaštitom od kaiša, ali ovdje je, kao što znate, riječ o nečem drugom. Blaž [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka