Hajduk Split - Nova era - Drugi dio

NED, 11.02.2014. u 00:45
POGLEDA 1308

Prvi teški zadatak koji je dočekao članove nadzornog odbora bio je krpanje rupa i dugova. Računi su dolazili stalno, izlazeći kao kosturi iz ormara. Odjednom je došlo nekoliko računa zbog dugovanja prema bivšim igračima Hajduka. Štoviše, tekući računi nisu bili podmireni, a nadzornici su hitno morali naći rješenje. Spas su potražili u Poglavarstvu Grada Splita gdje su zatražili od grada da bude jamac Hajduku za kredit u iznosu od trideset milijuna kuna. Naravno, kao i sve odluke do sada, i [...] više »

Kako je propao splitski sport?

PON, 06.02.2014. u 23:10
POGLEDA 1410

Split je glasio kao najsportskiji grad na svijetu, a ova titula ga je krasila mnogo godina. No, nažalost sadašnjost je nešto drugačija. Svi se pitamo zašto je tako, svi tražimo krivca, no možda smo upravo mi sami, građani Splita, najveći krivci? Posljednjih desetak godina samo smo promatrali kako se klubovi gase i idu u stečaj, no nitko nije ništa konkretno poduzeo. Svi smo bili zadovoljni, jer je najveći simbol grada, Hajduk i dalje tu. Ali kao da nikoga nije briga što KK Split grca u [...] više »

Hajduk Split – Nova era – Prvi dio

NED, 03.02.2014. u 23:59
POGLEDA 1502

HNK Hajduk Split osnovan je 13.2.1911. Ovaj klub je pod istim imenom preživio Austro-Ugarsku Monarhiju, Kraljevinu i socijalističku Jugoslaviju, dva svjetska i Domovinski rat, a ulazi u drugo stoljeće života. Naime, 13. 2. 2011. Hajduk je proslavio svoj stoti rođendan. Osvajao je silne naslova prvaka, donosio kupove te igrao velike međunarodne utakmice. Spašavao se čak i od stečaja kako bi,u konačnici, bio jednini nogometni klub koji je prošao kroz preoblikovanje te postao unikatno športsko [...] više »

Da li se Liverpool vraća na stare staze??

ČET, 30.01.2014. u 12:02
POGLEDA 1472

Godina 1990. Liverpool je te godine osvojio zadnji naslov prvaka Engleske. Ko bi rekao da do danas klub iz Liverpoola neće osvojiti prvo mjesto, a prošle su već 24 godine. No ove godine se možda i dogodi čudo. Liverpool dugo nije imao ovako dobru momčad, posloženu jako dobro, koja svojom igrom tjera najveće pesimiste da se zapitaju, pa da li je došlo i naše vrijeme? Liverpool je u svojoj povijesti osvojio 18 trofeja prvaka Engleske, te je do prije dvije godine bio najtrofejniji klub na [...] više »

Petica - Osvrt na top pet nogometnih europskih liga

PON, 27.01.2014. u 23:53
POGLEDA 1408

Nakon kraće zimske stanke prvenstva su nastavljena, a danas vam donosimo osvrt na ovaj vikend u kojem se nije odigrao ni jedan značajniji derbi, ali itekako je bilo zanimljivih utakmica. Šesnaestina Fa Kupa je ovaj vikend bila na rasporedu u Engleskoj, stoga se prvenstvo nije igralo. Nisu zabilježena nikakva iznenađenja, iako uvijek ovakve utakmice daju priliku manjim momčadima da se iskažu i iznenade velikane. Pobijede su zabilježili Liverpool, Chelsea, Manchester City, Everton i [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka