Može i ovako - Ujedinjeni navijači protiv nogometne mafije!

PON, 27.01.2014. u 11:47
POGLEDA 2695

1.12.2013 Dinamo Zagreb – Hajduk Split - "Nacionalni" Stadion u Maksimiru Ovaj derbi će mnogim navijačima Hajduka i Dinama ostati u lijepom sjećanju, ponajprije radi zajedništva navijača, koji su navijali skupa na istoj tribini, a potom i radi utakmice koja je ponudila četiri pogotka, te pregršt prilika na obje strane. No prvo ćemo objasniti kako je došlo do zajedništva dviju najvećih skupina u Hrvatskoj. Nakon utakmice na Kantridi, između Rijeke i Hajduka gdje su izbili neredi, po [...] više »

Uz europsko prvenstvo u rukometu Danska 2014.

PET, 17.01.2014. u 22:07
POGLEDA 1966

Rukomet: nekoliko riječi o taktici obrane Najvažniju ulogu svake rukometne ekipe čini upravo njezina obrana zajedno s golmanom. Postoje različite taktike koje se koriste u obrani, a sama obrana započinje čim se izgubi lopta. Prva je 6 : 0. Ova obrana se koristi kada momčad igra protiv ekipe relativno niskog rasta, bez jakih pucača (tzv. šutera). Obranu čine visoki obrambeni igrači koji stoje na šest metara te pri napadu igrača protivničke ekipe dignu ruke u zrak kako bi mu zapriječili [...] više »

Eusébio da Silva Fereira (Maputo, Mozambik, 25. siječnja 1942. - Lisabon, Portugal 5. siječnja 2014.)

ČET, 05.01.2014. u 18:47
POGLEDA 1266

- portugalski nogometaš porijeklom iz Mozambika. Za njega možemo kazati da je bio jedan od pionira afričkog nogometa u Europi i otvorio put narednim generacijama igrača s crnog kontinenta koji danas dominiraju europskim, a posebno francuskim nogometom. La pantera negra Nogometaš na čijim je krilima Benfica uzletjela do najvećih uspjeha u povijesti kluba, skinuvši s europskog trona do tada nenadmašive Madrižane. Eusebio je u to vrijeme, šezdesetih godina prošlog stoljeća bio jedan [...] više »

PSEĆA IGRA

NED, 22.12.2013. u 19:15
POGLEDA 1911

Sa psima se trebamo igrati, trebamo im omogućiti da se igraju s drugim psima i sa svojim igračkama. Za pse je igra bitna jer na taj način izbacuju energiju, zabavljaju se i uče o životu. Psi se mogu i trebaju igrati u bilo kojoj dobi, samo igru treba naknadno prilagoditi. No isto tako ima pasa koji nisu zainteresirani za igru s nama, s drugim psima, s igračkama ili kombinacija navedenog. Ima pasa koji se vole igrati samo s nekim psima, samo s nekim ljudima i samo s nekim igračkama. Koji god [...] više »

Psi i zima

UTO, 03.12.2013. u 22:42
POGLEDA 2615

Svi koji žive u područjima s hladnim i snježnim zimama na vrijeme sve pripreme za zimsko razdoblje: toplu odjeću i obuću, osiguraju odgovarajuću toplinsku zaštitu i grijanje doma, pripreme automobil itd. Nažalost, često se pri tome zaboravlja na kućnog ljubimca poput psa. Tijekom hladnih i snježnih zimskih dana pas nikada ne smije biti bez nadzora vlasnika, a to što ima dlaku ne znači da je potpuno otporan za hladnoću i snijeg! Stoga psi tijekom zime također trebaju posebnu brigu i njegu [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka