Koliko često šetati psa?

SRI, 04.10.2013. u 00:03
POGLEDA 1938

Potreba za izlascima vani s psom ponajviše ovisi o pasmini psa. Dok je neke pse potrebno istrčavati i s njima provesti jednom dnevno i po sat do dva vremena vani, neki su psi manje zahtjevni i potrebnu količinu vježbanja obave i u kući. Štene i šetnje Ako ste tek nabavili psa i to maleno štene, tada je potreba za izlascima i šetnjom češća. Naime, da bi malog psića naučili da nuždu obavlja vani najbolje bi bilo da ga u početku vodite vani svaka četiri sata. Te šetnjice bi trebale [...] više »

OSOBINE BOLESNOG PSA

PET, 27.09.2013. u 09:35
POGLEDA 1480

Ponekad je veoma teško sa sigurnošću odrediti da li se radi o bolesnoj životinji ili ne. Razlog za to je prevelik opseg patoloških pojava i procesa, bez obzira na njihove uzroke, kojima su psi podložni. U načelu bi se moglo reći da svako odstupanje od uobičajenog ponašanja psa mora biti jasan signal vlasniku da se događa nešto neuobičajeno. Često promjene u ponašanju prethode svim ostalim simptomima oboljenja. Zato ih je važno pravovremeno uočiti. Poremećaji u ponašanju se prepoznaju po [...] više »

ODLIKE ZDRAVOG PSA

NED, 15.09.2013. u 22:11
POGLEDA 1396

Zdravlje predstavlja sklad svih tjelesnih funkcija kako u samom životinjskom organizmu, tako i u odnosu na vanjsku sredinu. Narušavanje ove ravnoteže djelovanjem bilo vanjskih bilo unutrašnjih čimbenika dovodi do pojave bolesti. Bolest predstavlja poremećaj ravnoteže tjelesnih funkcija. Funkciju pojedinih organa ili organskih sustava mogu poremetiti različiti unutrašnji ili vanjski faktori. Od unutrašnjih faktora najčešće su u pitanju različite konstitucijske mane, dok u vanjske faktore [...] više »

Pasje vručine

NED, 06.09.2013. u 17:04
POGLEDA 1331

[...] više »

Povijest skokova u more u Splitu

NED, 25.08.2013. u 01:50
POGLEDA 2357

Uz Sportsko plivanje i ronjenje u Splitu su se jednako cijenili i skokovi u vodu (more). U početku su se skokovi izvodili s manjih zidića, sika, hridi, grebena, a zatim s najvećih stijena rta Sustipana i Katalinića briga. Prvo Sportsko natjecanje u skokovima u vodu povijest Sporta u Splitu bilježi u 1913. godini, kada je 14. rujna u uvali Bačvice priređeno prvo plivačko natjecanje. U programu ove priredbe, osim plivačkih disciplina i ronjenja, bilo je i natjecanje u "umjetničkom [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka