Da vaš pas ne postane "hot dog"

UTO, 01.08.2013. u 00:26
POGLEDA 1561

Što je ljeto toplije, to je naša odjeća prozračnija. Hladno pivo na vrtnoj terasi ili osvježavajući tuš posebno godi. No, što možemo učiniti za naše "krznom obrasle" kućne ljubimce da im olakšamo vrućinu? Nekoliko "hladnih" savjeta da od našega psa ne postane "hot dog". Za nas ljude je godišnji odmor najljepše doba godine. Postavlja se pitanje: "Trebam li svoju životinju povesti sa sobom ili je ostaviti kod kuće?" Mačke se u svom poznatom području osjećaju najbolje, stoga je ostavite na [...] više »

Šesta Međunarodna izložba pasa Split 2013

PON, 29.07.2013. u 22:59
POGLEDA 1426

Međunarodna izložba pasa Split 2013. Klub sportskih pasa "Split“ uz odobrenje Hrvatskog kinološkog saveza i Međunarodne kinološke federacije i ove godine je organizirala šestu izložbu pasa na pomoćnom hajdukovom igralištu na Poljudu. Na natjecanju je sudjelovalo vise od 4000 pasa. Izložbu je otvorio splitski gradonačelnik Ivo Baldasar. Pogledajte kroz, njemu svojstven, objektiv našeg snimatelja Mate Glavan [...] više »

Popi Pipi curu štipni

UTO, 08.06.2013. u 13:41
POGLEDA 3943

Poslušajte najnoviji HIT Beverly Hills Bend-a. Od Stinica do Vranjica (Popi Pipi). [...] više »

Split: Pogledajte reviju sinkroniziranih plivačica

SUB, 01.07.2012. u 13:07
POGLEDA 1577

Ljetnom revijom održanom na otvorenom bazenu u Poljudu sinkronizirane plivačice iz splitskog kluba Dolphina pokazale su što su radile tijekom godine. Na reviji u nedjelju, 01.srpnja 2012, su nastupile sve kategorije i svi uzrasti plivačica, a posebnu pažnju publike privukle su njihove dvije najmlađe članice, petogodišnja Ena i godinu dana starija Maja. Inače, Dolphina postoji već 12 godina i jedan je od najtrofejnijih klubova u Hrvatskoj. U fotogaleriji Dalmacija Newsa pogledajte što su [...] više »

Hajduk, sto godina istih problema

NED, 10.02.2011. u 05:36
POGLEDA 2418

Danas kada slavim stogodišnjicu splitskog Hajduka, valja se prisjetiti dijela burne prošlosti kluba, ali i baciti pogled na probleme koji ga i danas muče. Dana 19. 3. 1935. u večernjim se satima Splitom se pronijela vijest o ostavci uprave Hajduka. Osim kod navičaja, kojih onda nije bilo tako puno kao danas, događaj u gradu izgleda nije izazvao veće uzbuđenje. Naime, obični ljudi su išli za svojim poslom, a politička elite svemu nije pridavala nikakvo značenje. Čak ni prethodnik [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka