Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja odnose se na kompletan sadržaj portala Brodarice Net, te vas molimo da prije početka pristupanja ovim stranicama upoznate s odredbama koje definiraju Vaša prava i obveze kao i prava i obveze Brodarice Net. S prvim korištenjem portala, smatrati ćemo da ste u potpunosti upoznati s ovim uvjetima i da ih kao takve prihvaćate. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Korištenje sadržaja portala Brodarica Net

Bilo da ste registrirani korisnik ili ne, korištenje sadržaja ovog portala dopušteno je samo u osobne svrhe. Sadržaj portala nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ni koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Brodarice Net.

Ovaj portal niti u kojem slučaju ne jamči, bilo izričito, bilo prešutno, da su podaci koji se nalaze na ovim stranicama u potpunosti točni, jer za točnost prenesenih materijala odgovoran je izvor. Svi materijali su objavljeni u najboljoj namjeri i informativnog su karaktera. Ne odgovaramo za sadržaj koji razmjenjuju korisnici komentirajući članke, te ne možemo garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Za istinitost podataka u oglasima odgovara isključivo oglašivač. Objavljivanje oglasnog materijala dolazi u obzir samo ako je u skladu s hrvatskim zakonodavstvom.

Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka