SLOBODNI RADIKALI I ANTIOKSIDANSI

NED, 26.01.2014. u 23:15
POGLEDA 1320

Ljepota komplementarne medicine jest u tome sto se usredotočuje jednako na sprječavanje i liječenje bolesti. Njezino se djelovanje zapravo temelji na radu vlastite tjelesne ljekarne načinjene da nadoknadi ono čega nema dovoljno i stvori ono sto nedostaje. Korištenje suplemenata u pravilnim količinama potaknut će tjelesnu ljekarnu da postigne najbolje rezultate bez neugodnih i nepotrebnih nuspojava. Najvažniju ulogu u našem organizmu igraju slobodni radikali i antioksidansi. Kisik je mač s [...] više »

Praizvedba Libreta, nagrađivanog teksta Irene Škorić u HNK Split

NED, 26.01.2014. u 00:01
POGLEDA 2680

Drama Hrvatskog narodnog kazališta Split će u nedjelju 2. veljače na sceni Gradskog kazališta lutaka praizvesti Libreto Irene Škorić. Dramu nagrađenu drugom nagradom na natječaju Marin Držić 2013. godine na scenu će postaviti redateljica Saša Broz, a uloge tumače Nives Ivanković, Vladimir Posavec Tušek, Ana Franić, Žarko Radić i Andrijana Vicković. Sredovječni par, violončelistica Karla (Nives Ivanković) i liječnik Mihovil (Žarko Radić), žive u skladnom, no pomalo monotonom braku. U [...] više »

Narodna glazba i obrazovanje mladih

PET, 24.01.2014. u 14:31
POGLEDA 2044

Nedavno sam pročitala članak jedne srpske kolegice, nastavnice i psihologinje Jelisavete Rogošić o utjecaju Jelene Karleuše i sličnih izvođača na njezine đake. Budući da i sama radim s osnovnoškolcima i srednjoškolcima odlučila sam i sama napisati nešto o ovoj temi. Činjenica je da svaka generacija učenika putuje u određenom pravcu. Primjerice, moja se odgojila na glazbi devedesetih, uz zvukove Spice Girls, Madonne, Backstreet Boysa, Kelly Family, Eiffel 65, Prodigy, Scooter, No Doubt i [...] više »

Štetnost rafiniranja i šećera

NED, 19.01.2014. u 23:03
POGLEDA 2041

Najštetniji dio prerade hrane je rafiniranje. U tom postupku se cjelovita namirnica dijeli na svoje sastojke, pri čemu se odbacuju neki njezini dijelovi bogati hranjivim sastojcima. Rafiniranje je najopasniji postupak prerade hrane koji je u sve većem porastu. Hrana kojom se hrane životinje ima čudesno svojstvo. Sadrži vitamine, minerale i sve ostale hranjive tvari koje su potrebne za optimalan rad organizma vrste koja je jede. Razgrađivanjem hrane i odbacivanjem hranjivih sastojaka [...] više »

Geliranje noktiju

PON, 12.01.2014. u 22:49
POGLEDA 5432

Živimo u vremenu u kojem zdravlje i njega našeg tijela igraju važnu ulogu. Brinemo o svojoj kosi, tenu, kilaži, odjeći, obući. Želimo izgledati i osjećati se što bolje, zar ne? Ne treba zanemariti ni njegu ruku, odnosno noktiju. Poznato je da je ljepši spol držao do uređivanja ovog dijela tijela još od doba starog Egipta. Kleopatra je, primjerice, koristila mineralne boje, dok su žene Bliskog Istoka tetovirale svoje ruke kako bi ih ukrasile. Postoje različiti tipovi nokta, ali ne [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka