New Year Hollywood Diva- Glamour make up look Maja Make Up Artist

PON, 30.12.2013. u 21:48
POGLEDA 1728

Sjećam se jednog popodneva, bilo je otprilike 18 h kad me nazvala jedna poznata dama ugodnog glasa i još ljepšeg stasa i rekla: " Majo molim te htjela bih večeras izgledati Glamurozno i vatreno, želim da iz mene pršti privlačnost želim biti najljepša žena na planeti". Znam i gotovo sam sigurna da ćeš mi ti upravo to moći izvesti sa svojim kistom. Još ću ti odati jednu tajnu:" Tamo će biti netko meni jako drag i htjela bih ostaviti ga bez daha na način kad me vidi da se odmah zaljubi. Ljubav [...] više »

ISUS JE DOŠAO I DOLAZI ZBOG BOLESNIH, A NE ZDRAVIH

PON, 23.12.2013. u 23:34
POGLEDA 1425

Ne vjerujem u Boga... Ne vjerujem u Isusa... , rekao mi je jučer, među ostalim, jedan čovjek s kojim sam po prvi put sjeo razgovarati, a koji je htio pričati o njegovom zaista teškom duševnom i tjelesnom stanju. 'Imam iznadprosječne uvjete za život, ali se iznutra raspadam... Ubijam se na neki način...i to nije dobro...' jedva je izgovorio. Rekao sam mu da mi je drago da iskreno iznosi ono što mu je na srcu i da je za početak nečeg boljeg važno reći istinu o svojoj (unutarnjoj) stvarnosti, [...] više »

Osma "Splitska tiramola" od 19. prosinca u Fotoklubu Split

ČET, 19.12.2013. u 00:38
POGLEDA 1475

Tradicionalna izložba fotografija mladih neafirmiranih autora "Splitska.tiramola" otvorena je po osmi put ovoga četvrtka 19. prosinca u 20 sati u galeriji Fotokluba Split u Marmontovoj ulici. Na natječaj kojeg je raspisala Udruga za promociju kulture mladih "Splitski portal" ove se godine odazvalo rekordnih 121 autora mlađih od 30 godina, a na izložbi je postavljena 91 fotografija 63 autora, sve redom snimljene tijekom prethodne godine u Splitu. Postav izložbe odabrao je poznati šibenski [...] više »

Kako poboljšati kreativnost

PET, 13.12.2013. u 22:23
POGLEDA 1325

Tražite načine da budete više kreativni? Biti kreativan je važan proces za mnoge. Ovi savjeti pomoći će vam da podignete i poboljšate nivo kreativnosti kao i da stimulirate kreativne misli. Nema poricanja da su neki ljudi previše desponirani da bi kreativno razmišljali, svi mi možemo biti kreativni kad to zatreba. Imati kreativan pogled u svojem karakteru pomaže vašem iskustvu i vještinama, a to je baš ono što vam je prijeko potrebno. Razviti kreativnost je lako. Potrebna vam je inspiracija [...] više »

John Winston Ono Lennon (Liverpool, 9. listopada 1940. - New York, 8. prosinca 1980.) rock ikona, borac za ljudska prava, mir, slobodu i ljubav

PET, 07.12.2013. u 22:40
POGLEDA 1497

Frontmen nekadašnje legendarne grupe The Beatles, hladnokrvno je ubijen 8. prosinca 1980. godine. John Lennon ustrijeljen je ispred svog stana u New Yorku kada je Mark David Chapmanispalio 5 hitaca na njega. Nakon hladnokrvnog ubojstva, Chapman je sjeo na pločnik, izvadio primjerak knjige “Lovac u žitu” i čekao dolazak policije. Zanimljivo je kako se Chapman u mnogim svojim karakteristikama poistovjećivao s glavnim junakom knjige, te da je dotičnu knjigu kod sebe imao i navodni ubojica [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka