Promocija zbirke pjesama Franka Bušića "SEKRET PROTUKONKLAVA"

NED, 20.07.2014. u 23:45
POGLEDA 1038

Pozivamo vas na promociju zbirke pjesama Franka Bušića „SEKRET PROTUKONKLAVA“ koja će se održati u ponedjeljak, 21.7.2014. u klubu Ghetto, Dosud 10, u Splitu s početkom u 20,30 O zbirci će govoriti: urednik izdanja, dr.sc. Andrija Crnković i glavni urednik naklade DADAnti, Željko Barišić Na promociji ćete zbirku moći dobiti BESPLATNO dok će maloprodajna cijena u knjižnicama biti 69 kuna ŽIVOTOPIS FRANKA BUŠIĆA: Franko Bušić [...] više »

Meditacija i zdravlje (3. dio)

ČET, 11.06.2014. u 13:44
POGLEDA 2075

Već smo pisali kako meditacija može utjecati na psihičko i fizičko zdravlje ljudi pokrivajući širok spektar različitih bolesti i bolesnih stanja – što uključuje pomoć pri liječenju i prevenciji srčanih bolesti, visokog krvnog tlaka, raka, autoimunih bolesti, te olakšanje psihološkog tereta uzrokovanog depresijom, opsesivnim razmišljanjem i anksioznošću – ali ima i neke manje konvencionalne primjene , koje primjerice spominje dr. David Leffler, osnivač američkog Centra za naprednu vojnu [...] više »

Meditacija i zdravlje (2. dio)

ČET, 02.06.2014. u 21:28
POGLEDA 1840

Kada smo prvi put pisali o meditaciji , naveli smo kako ona može pomoći kod „uobičajenih“ stvari, poput liječenja i prevencije visokog krvnog tlaka, srčanih bolesti, raka, migrenskih glavobolja i autoimunih bolesti poput dijabetesa i artritisa, te može čovjeku olakšati psihološki teret utječući na opsesivno razmišljanje, anksioznost, depresiju i bijes. Ovaj put ćemo navesti neke zanimljive, dodatne primjene različitih vrsta meditacije. Dr. David Leffler, osnivač američkog Centra za [...] više »

Daria Bareza - izložba u Galeriji Fotokluba Split

PET, 30.05.2014. u 19:54
POGLEDA 1328

U subotu 31. svibnja 2014. u 20h , u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, bit će otvorena izložba fotografija umjetnice iz poznate splitske glazbene obitelji Darije Bareze pod nazivom „Grafički oblici u građevinama i pejzažu" (Graphic Shapes in Buildings & Landscape). Izložbu će otvoriti dr. sc. Ana Peraica. Bit će otvorena do 19. lipnja 2014 . BIOGRAFIJA UMJETNICE „Crno bijela fotografija me stalno fascinira. Pronaći jednostavne i obične linije i forme u pejzažima kao i u [...] više »

Meditacija i zdravlje (1. dio)

PON, 26.05.2014. u 19:54
POGLEDA 1394

Što se različitih vrsta meditacije tiče, ako za trenutak na stranu stavimo vezu s duhovnošću i/ili religijama, jedino je bitno pitanje djeluju li one na određeni način na ljudsko tijelo, zdravlje i psihu, te je li taj učinak pozitivan ili negativan. Također, mogu li se svakodnevno koristiti, poput redovnog vježbanja, na primjer, kako bi nam nekako pomogle u životu. Može li se, dakle, na pitanje koriste li nam različite vrste meditacije odgovoriti jednostavno, izravno i nedvosmisleno? Ako [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka