HTV i na internetu

ČET, 02.04.2010. u 21:13
POGLEDA 1222

Promjenom iz analognog u digitalno odašiljanje programa, ukoliko nemate digitalni prijemnik ostajete bez slike i tona na svojim analognim TV prijemnicima. Na sreću tu je medij novog doba "internet" koji, iako ne konkurentne kvalitete ipak čitljivog i slušnog programa, uživo prenosi portal "Net televizor".Pogledajte kako izgleda internet prijenos OTV uživo kao i HTV uživo kao i ostale primjere, te sami odaberite program koji želite gledati uživo preko interneta. On line također možete [...] više »

Prva polica osiguranja

SRI, 31.03.2010. u 13:12
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1085

Dosad najstariji kod nas pronađen pisani dokument o pomorskom osiguranju potiče iz Dubrovniku iz 1395. g. Prva polica pomorskog osiguranja je ona kap. S. Vlakanovića za putovanje Dubrovnik - Pesaro 1418. g., a najstariji u svijetu pronađen zakon o pomorskom osiguranju je onaj dubrovački iz 1568. g. (Ordo super assecuratoribus). Pored austrijskog i tršćanskog Lloyda , zasigurno najpoznatija i najveća organizacija osiguranja na svijetu je engleski Lloyd (Lloyd's Underwriters' Association). [...] više »

U dućan po modni preobražaj

UTO, 30.03.2010. u 11:30
POGLEDA 1250

Proljetno šarenilo je polako počelo je popunjavati ženske ormare. Nakon duge i naporne zime napokon ćemo se izvuć iz kaputa i uvuć u nešto komotnije ali i oku privlačnije. Čarape su nešto na što trebamo posebno paziti. Nemojte podcijeniti ovaj vrlo koristan odjevni predmet, jer čarape osim što fino griju naše noge, mogu biti i zgodan modni dodatak. Dizajneri su se i ove godine poigrali s jakim duginim bojama i otvorili nam "kompromisnu sezonu". Ako više volite žive boje, ovo je definitivno [...] više »

Grad kocke - Las Vegas

PON, 29.03.2010. u 10:02
POGLEDA 1009

Atraktivna svjetska turistička meka, najpoznatija je američka igraonica za odrasle - Las Vegas Kocka, zabava, alhohol najčešći su sinonimi za Vegas i rijetko koji turist može ostat ravnodušan u svijetu "razvratnosti". Kockarnice su u obliku Eiffelovog tornja, egipatskih piramida, bruklinskog mosta... Najčešći razlog posjeta Vegasu je želja za dobrim provodom. Nedaleko od Vegasa nalazi se veličanstvena Hooverova brana, Dolina vatre ( The Valley of Fire) s iznimnim kamenim formacijama, [...] više »

Kako do novaca? A da pitamo Perelmana

ČET, 25.03.2010. u 11:04
POGLEDA 980

Ruski genije 44-godišnji Grigory Perelman, odbio je primiti nagradu od milijun dolara koju je osvojio jer je 2002. godine nakon što je otkrio rješenje 100 godina starog matematičkog problema nazvanog Poincareova hipoteza, prenosi BBC. Perelman je izjavio je da mu novac nije potrebani da moli medije da ga ostave na miru, objašnjavajući kako je iz istog razloga odbio primiti i prestižnu medalju koju mu je dodijelio Međunarodni savez matematičara. Poincareova hipoteza je jedan od sedam [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka