Poslovno odijevanje

SRI, 24.03.2010. u 11:14
POGLEDA 6042

Za poslovnog čovjeka je važno da zna šta je to što mu daje pristojan izgled kojim će steći dobru poziciju u komunikaciji sa ljudima. To su: garderoba, frizura i njegovanost. U poslovnom svijetu odjeća se bira po posebnim pravilima koja ne moraju bit naš izbor u svakodnevnom životu. Poslovna odjeća treba da pruži osjećaj pouzdanosti i urednosti. Ona predstavlja oblik neverbalne komunikacije, koja ostavlja dobar ili loš utisak na naše suradnike i klijente. Poslovni ljudi trebaju se oblačiti [...] više »

Satovi Ive Matošića

PON, 22.03.2010. u 10:30
POGLEDA 1494

Mladi riječki slikar, Ivo Matošić sa svojim zidnim unikatanim satovima postao je pravi hit u Hrvatskoj. Mlađa populacija je jednostavno oduševljena ovim umjetnikom i njegovim radovima, u prvom redu su to satovi ali i slike koje svojom neobičnošću i intenzivnim bojama privlače sve veći broj poklonika. Matošić u izradi koristi drvo, keramiku i akrilne boje a u svakom satu ugrađuje i vrlo kvalitetan mehanizam. Svojim kupcima poručuje da će u slučaju kvara on sam mehanizam besplatno zamijeniti [...] više »

Smijeh je univerzalan lijek za sve bolesti

PET, 19.03.2010. u 10:51
POGLEDA 770

"Dan bez smijeha izgubljen je dan" - kaže kineska mudrost. Britanski znanstvenici otkrili su da je smijeh zarazan i način na koji se mozak može zaraziti smijehom. Znanstvenici tvrde da se smijehom smanjuje proizvodnja hormona koji uzrokuju stres. Smijeh od srca može toliko koristiti arterijama kao da ste trčali 20 do 30 minuta. Nije dokazano koliko traje korisnost smijeha, ali je istraživanje pokazalo da je ovo univerzalan lijek za sve vrste bolesti. On nas oslobađa negativnih osjećaja i [...] više »

Odlična rekreacija

SRI, 17.03.2010. u 10:03
POGLEDA 1465

Klub skokova u vodu Dupin u Splitu (bazeni kompleksa "POLJUD") okuplja sve koji vole skokove u vodu i žele naučiti više o ovom atraktivnom sportu. Primaju muške i ženske članove, djecu od 7 do 11 god., te one malo starije za koje je prilagođen program. ČlanovI kluba sudjeluju na državnom natjecanju, a ako ostvare dobre rezultate onda idu i na međunarodna natjecanja. Cilj rada u klubu je naučiti skakati s daske 1m i 3m, a za odvažnije i s platforme 10m. Izvrsna rekreacija za djecu i [...] više »

‘Yeah, 12 pts for Croatia or Bosnia and Herzegovina’!

PON, 15.03.2010. u 12:53
POGLEDA 751

Erik Solbakken i Haddy N’jie otvorit će show i pozdravit preko 125 milijuna gledatelja diljem svijeta 27. i 29. svibnja 2010. iz Telenor Arene u Oslu. Ukupno će nastupiti 39 zemalja predstavnica, a izravan plasman u finale izborile su: Francuska, Njemačka, Španjolska i Ujedinjeno Kraljevstvo, te Norveška kao domaćin. Naši susjedi su objavili svog "konja za utrku", Hrvatska je to učinila prije dva tjedna na Dori. Poslušajte : Predstavnice na Eurosongu 2010. grupa "Feminem" s pjesmom "Lako [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka