Maziva ulja – Osnovni pojmovi

ČET, 17.12.2009. u 17:53
POGLEDA 821

Mazivo općenito, pa i motorno ulje, služi kao sredstvo koje se nalazi između dviju ploha kinematičkoga para, koje se kreću jedna u odnosu na drugu. Zadaća maziva je da spriječi izravni dodir međusobno sparenih ploha i na taj način smanji trenje i njihovo trošenje. Usto, mazivom se može hladiti, mazivo može na tarnom mjestu brtviti, može spriječiti koroziju te može smanjiti buku ležajeva. Izbor maziva ovisi o konstrukcijskim pojedinostima, uvjetima rada, svojstvima materijala tarnih i [...] više »

Komu prodavati putem interneta?

SRI, 08.12.2009. u 06:31
POGLEDA 747

Vaše najsmislenije pitanje je, kome želite prodavati. Mnogo je onih koji žele stvoriti uspješan internetski posao, koji gube mnogo vremena za traženje idealnog proizvoda koji bi prodavali. Takvog koji će se prodavati gotovo bez truda, i koji će donositi veliki profit i u budućnosti. Problem je u tome što takav proizvod ne postoji. "Što bi prodavali" je pogrešno pitanje Smatram da onaj ko se pita koji proizvod je najbolji za prodaju, ne uviđa cjelovitu sliku. Pitanje je, kome želim [...] više »

Četiri glavne faze u prodaji

NED, 07.12.2009. u 22:38
POGLEDA 973

Prodaja je proces u kojem se moraju slijediti određeni koraci, jedan po jedan, kako biste došli do krajnjeg cilja - prodaje. Po definiciji prodaja je sastanak s potencijalnim kupcima i nuđenje robe ili usluga u zamjenu za novac ili dogovorenu kompenzaciju. Prodaja je čin kompletiranja komercijalne aktivnosti. “Posao je sklopljen” znači kako se kupac složio s kupovinom ponuđene robe ili usluge vršeći djelomičnu ili kompletnu uplatu prodavaču. Prodajni proces ovisi o vašem trudu uloženom u [...] više »

London - grad za pet

NED, 07.12.2009. u 11:40
POGLEDA 1285

Odlučite li se negdje otputovati za blagdane nikako ne smijete zaboraviti jedan od najprivlačnijih europskih gradova - London. To je grad smješten na rijeci Temzi i broji oko 7 milijuna stanovnika. Britanska prijestolnica u kojoj nikad nije dosadno - uvijek je neka akcija, imate osjećaj da nitko nije ostao kod kuće i da je u svakom dućanu totalna rasprodaja. Prvu stvar koju morate učiniti je kupnja karte za podzemnu željeznicu. Ostajete li 7 dana u Londonu, tada je najbolje kupiti [...] više »

Osvjetljenje zgrade uz malo mašte

PET, 06.12.2009. u 15:01
POGLEDA 850

Za više pogledajte niže postavljeni video. [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka