Rasprodaja cipela na Gripama -Transport Footwear

PON, 01.12.2009. u 08:39
POGLEDA 2167

Ako su Vam potrebne čizmice za ove kišne jesenske dane, još danas imate priliku posjetiti veliku rasprodaju cipela poznatih svjetskih brendova. Transport Footwear Vas poziva na veliku prošlosezonsku rasprodaju modnih marki : Cat, Jump, Energie, Killah, Bronx, G-Star, Energie, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi's i mnogih drugih po povoljnim cijenama. Veliki izbor muške i ženske obuće po cijenema sniženim i do 80% , čizmice snižene sa 1020kn na 350 kn, tenisice sa 750 na 250kn, gležnjače [...] više »

Nabavite desetke čarapa s različitim uzorcima

NED, 22.11.2009. u 16:56
POGLEDA 2399

Za ovu jesen i zimu mnogim ženama odabir čarapa najčešće svodi se na najjednostavniji izbor crne ili u boji kože, koje nemaju nikakvu estetsku i vizuelno zanimljivu funkciju. Uz ostalu odjeću , modne dodatke, obuću… dizajneri predlažu i čarape u jednakom tonu. Iako će te se malo pomučiti da sve uskladite i pronađete jednake tonove, modni stručnjaci Vam garantiraju nevjerojatan efekt. Bitno je spomenuti kako naglasak na čarape stavlja i naglasak na noge. Koliko god moderne čarape bile, [...] više »

Iz kućnog naslonjača u svijet kupovine

UTO, 17.11.2009. u 12:16
POGLEDA 822

Svakim danom imamo sve manje i manje vremena da obavimo kupovinu. Silne gužve u shopping centrima i nisu baš za svakoga, pa se svakako možete poslužiti pogodnošću kupovine iz kućnog naslonjača. Ako ste skeptični prema ovoj opciji najbolje se informirati i spreman ući u svijet kupovine putem Interneta. Nemojte misliti da prevara na internetu nema, ali ipak za najveći postotak prevara krivi su sami vlasnici koji se ne odnose odgovorno prema svojim kreditnim karticama. Nitko nam ne može [...] više »

Budućnost je već stigla

PON, 16.11.2009. u 14:15
POGLEDA 1599

Budućnost i računala budućnosti za tren su i kod Vas. [...] više »

Noć Vještica

SUB, 31.10.2009. u 22:19
KOMENTARA 0 - POGLEDA 943

Noć vještica ili Halloween je noć uoči Svih svetih, a zapravo je skraćenica od "All Hallow's Eve" ili "Hallow Eve" (Sveta večer, noć uoči Svih svetih), slavi se prije svega u Irskoj, SAD-u, Kanadi, Puerto Ricou, Australiji i Novom Zelandu, a odgovara katoličkom blagdanu Svih svetih. Stari Kelti su 1. studenog slavili kao početak nove godine, a proslava je bila posvećena bogu Sunca, ali i gospodaru smrti (Samhainu). Vjerovali su da za punog mjeseca, a najčešće noć prije dana mrtvih, mrtvi [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka