Putovanje po mjeri

ČET, 29.10.2009. u 10:37
POGLEDA 1395

Ako idete na putovanje koje će trajati više od dva dana i ako ste ispunili sve preduvjete koji su Vam potrebni za dobar provod, dobro društvo, smijeh i ako ste dobro uvježbali mišiće kako bi mogli ponijeti ogromne količine robe koju ste baš vi ponijeli, putovanje svakako može početi. Prije polaska provjerite koja karta Vam je najisplativija, da li ste rezervirali sjedalo ( baš ono koje ste Vi mislili da jeste ili ste zaboravili potvrditi rezervaciju), imate li pravo na povlasticu jer ste [...] više »

Kupaonica, najintimniji dio našeg doma

PON, 26.10.2009. u 23:28
POGLEDA 1604

Osim spavaće sobe kupatilo je drugi, ako ne i prvi najintimniji prostor u kući. Kako je to ujedno i mjesto gdje se možete opustiti nakon napornog dana, uredite ga lijepo oblikovanim sanitarnim elementima, pločicama i detaljima. Talijanski dizajneri su taj dio doveli do savršenstva, a primjere možete pogledati u prodajno izložbenom prostoru Nina Promozione u Dujmovači u Splitu. Kada je riječ o podnim ili zidnim pločicama, umivaonicima ili wc školjkama, keramički elementi koje nude [...] više »

Komunikacija svugdje i uvijek

NED, 25.10.2009. u 23:33
POGLEDA 1732

Osjećate se umorno i stresno, ali ipak ne možete bez komunikacijskih blagodati. Telekomunikacijski i informatički inženjering, što podrazumijeva projektiranje, isporuku opreme, montažu i servis iste nudi tvrtka Telenet. Sve informatičke i telekomunikacijske mreže ujedinjuju sistemom ključ u ruke te za iste pružaju vrhunsku podršku i održavanje. Stručnjaci Teleneta ugradili su i programirali na stotine telefonskih centrala i informatičkih mreža različitih tipova. Vaš odmor može početi bilo [...] više »

Vaš novi prozor u svijet klizne i harmo stjenke

NED, 25.10.2009. u 21:50
POGLEDA 4909

Dolaskom kiša i hladnijih dana ne morate prestati uživati u suncu i pogledu ukoliko imate balkon ili terasu. Idealno rješenje za nastavak uživanja su zatvaranje većeg ili manjeg dijela u staklene površine. Ukoliko se odlučite za ovakvo zatvaranje vaših balkona ili terasa odličan izbor su proizvodi Finstral-a koji u svom programu ima klizne, otklopno-klizne, podizno-klizne i harmo stijene koje preciznom izvedbom jamče veću udobnost stanovanja. Praktično rješenje za zatvaranje balkona ili [...] više »

Klapa Jelsa

NED, 18.10.2009. u 11:00
KOMENTARA 0 - POGLEDA 9423

Klapu Jelsa osnovala je 1995. godine skupina jelšanskih studenata iz Zagreba, da bi na taj način nastavila svoje amatersko kulturno djelovanje, započeto u rodnom mjestu. Klapi se ubrzo pridružuju i drugi članovi, studenti porijeklom iz drugih dalmatinskih mjesta te samog Zagreba. Ozbiljan pristup pjevanju ubrzo je rezultirao nizom zapaženih nastupa, brojnim cjelovečernjim koncertima diljem Hrvatske, mnogim nastupima na omiškom festivalu, sudjelovanjima na raznim radijsko televizijskim [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka