Nevrijeme i novogradnja

ČET, 12.10.2009. u 22:09
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1314

Danas, 13.10.2009.g. smo svjedoci velikog nevremena nad Splitom, a kako ga je dočekala Brodarica-novogradnja predana vlasnicima točno prije trideset mijeseci pokazati ćemo vam fotografijom prozora svijetlarnika na 6. katu Terzićeve 17. Nevrijeme u Splitu koje je kulminiralo u večernjim satima, osim manjih šteta uzrokovalo je i kratkotrajne nestanke električne energije. Po drugi put u zadnji mjesec dana na poslovno stambenom objektu Brodarica (zgrada POS-a) također je nestalo, kao i u [...] više »

Panoramski pogled na Hvar

ČET, 12.10.2009. u 00:30
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1378

Sunčani Hvar nudi vam mnoštvo mogućnosti za organizaciju poslovnih konferencija, profesionalnih skupova i posebnih događaja. Naše prvoklasne usluge, profesionalni zaposlenici i vrhunski IT-tim, potaknut će stvaranje atmosfere povjerenja i entuzijazma među vašim kolegama. Osim toga, naši luksuzni, moderno opremljeni objekti i netaknuta prirodna ljepota otoka pružit će vam ugodnu i dinamičnu kombinaciju rada i odmora, širok izbor transfera, izleta i jahtaških usluga, što će odlično dopuniti [...] više »

Idemo na rafting!

ČET, 12.10.2009. u 08:44
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1446

Fascinantno je biti na dnu kanjona a rijeka je od litice do litice. Jedini put koji je pred nama je vodeni. Ne znamo što nas čeka. U daljini se čuje huk brzica. Sunčeva svjetlost se nekako probija do dan kanjona i igra se na strmim, okomitim zidovima kanjona. Adrenalin juri našim žilama. Osjećaj avanture je potpun. Sve je nevjerojatno divlje i pomalo surovo. Nakon žabljih krakova i dalmatinske spize od jučer sjedimo uz bogati roštilj u restoranu. Hm mislim da sada razumijem upozorenje iz [...] više »

Što je viralni marketing i kako funkcionira?

ČET, 12.10.2009. u 20:27
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1902

Čuli ste za viralni marketing, no zapravo vam nije jasno što on može napraviti za vaše poslovanje. Premda naslućujete da već sam naziv obećava masovnu promociju koja se munjevito širi, skeptični ste prema novim online medijima i smatrate da je viralni marketing tek pomodarski internetski hit. No, viralni marketing se dokazao iznimno učinkovitim sredstvom promocije za nesvakidašnje, inovativne proizvode i usluge. Viralni marketing kolokvijalno bi se mogao prevesti kao “Internetska usmena [...] više »

Klis nekada i sada - odlično mjesto za izlet

ČET, 12.10.2009. u 00:01
KOMENTARA 0 - POGLEDA 2787

Ilirsko pleme Delmata tijekom III. i II. stoljeća pr. Kr. naselilo područje između Krke i Cetine spustivši se iz unutrašnjosti te okruživši isejske faktorije, među kojima Salonu. Glavni delmatski grad i dalje je ostao Delminium pa su Rimljani slali poslanstva ne bi li smirili delmatske upade u primorske gradove. Nakon odbijanja pregovora od strane delmatskih vođa, Senat je odlučio započeti rat protiv iznimno hrabrog i ustrajnog delmatskog plemena. Rat je trajao više od stoljeća i pol jer su [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka