Split - SASO 2009

ČET, 12.10.2009. u 09:10
KOMENTARA 0 - POGLEDA 1633

I ove godine od 21.10 – 25.10.2009. splitskome Žnjanu počinje Međunarodni sajam graditeljstva i prateće opreme - SASO. Na nacionalnoj ljestvici, SASO predstavlja jedan od najznačajnijih sajmova za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikecije, te obrtništvo i malu privredu. Sajam SASO izvrsna je prilika za susret poslovnih posjetitelja, malih i srednjih poduzeća, arhitekata, inžinjera i investitora: Čak 73% posjetitelja sajma [...] više »

Željko Rohatinski: Hrvatsko gospodarstvo početkom 2010. može izaći iz recesije

ČET, 12.10.2009. u 08:22
KOMENTARA 0 - POGLEDA 848

Guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Željko Rohatinski ocijenio je u nedjelju navečer da će hrvatsko gospodarstvo iz recesije izaći sljedeće godine, ali da će za izlazakiz krize, ako se sa suštinskog aspekta sagledavaju njeni uzroci, trebati puno više vremena i drugačiji pristup. Gostujući u Dnevniku HTV-a, na pitanje je li kriza u Hrvatskoj dosegnula dno, Rohatinski je rekao da odgovor ovisi o tome što podrazumijevamo pod krizom i kada smatramo da je kriza stvarno počela. "Ako pođemo od [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka