Studentski etnografski filmski festival

ČET, 22.05.2014. u 23:33
POGLEDA 1440

U Zadru se 23. – 24. svibnja po prvi put, a vjerujemo ne i posljednji, organizira SEF Festival – Studentski etnografski filmski festival. Ovo je prvi festival takvog tipa u Hrvatskoj. Naime, u Rovinju se već niz godina organizira ETNOFILm festival čiji program svake godine uključuje i studentsku sekciju, međutim, studentski se radovi redovito nađu u sjeni onih koje su izradili profesionalci. Upravo zato, skupina entuzijasta s Odjela za etnologiju i kulturnu antropologiju Sveučilišta u Zadru [...] više »

Splitski izviđači i HNK – Slavoniji

SRI, 21.05.2014. u 20:22
POGLEDA 1216

U četvrtak 22. svibnja na trgu pred splitskim Kazalištem održat će se akcija prikupljanja humanitarne pomoći za postradale u poplavama u Slavoniji. Od 10 do 13h, te od 18 do 20h djelatnici Hrvatskog narodnog kazališta Split i volonteri Splitskog skautskog zbora prikupljat će pomoć od građana. Tom se akcijom HNK Split pridružuje akciji Splitski izviđači – Slavoniji koju Splitski skautski zbor vodi od ponedjeljka. Prvu pošiljku prikupljene pomoći izviđači su jutros donijeli u Slavoniju, a [...] više »

„Novi život na dar“ u Galeriji Fotokluba Split

PON, 19.05.2014. u 23:22
POGLEDA 1397

U utorak 20. svibnja od 19h u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, može se pogledati izložba fotografija „Novi život na dar“ , natječajna izložba na temu darivanja organa. Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske je organiziralo foto natječaj u okviru nacionalnog transplatacijskog programa u svrhu podizanja osviještenosti građana o važnosti darivanja organa te obilježavanja Nacionalnog dana darivanja i presađivanja organa, a izložba izabranih radova je bila već prikazana u nekoliko [...] više »

Fukushima i globalni utjecaj

UTO, 13.05.2014. u 21:48
POGLEDA 2212

Kupili ste super povoljno polovni auto? To je baš lijepo. No vozite ga već neko vrijeme, i počinjete osjećati kako nešto nije u redu s vašim zdravljem. Odete kod doktora i saznate da razvijate simptome koji su karakteristični za izloženost radijaciji. E to već više nije lijepo. Iako se nekome ovakav scenarij čini nevjerojatnim, skoro se odvio u Ruskoj Federaciji, da nije bilo pravodobne reakcije Rospotrebnadzora, državne agencije zadužene za prava potrošača, koja je inspekcijom robe koja se [...] više »

Namirnice paleo dijete i recepti

ČET, 06.05.2014. u 22:41
POGLEDA 11334

Nakon što smo u seriji članaka pisali o paleo dijeti , čiji se temelji kriju u pretpostavci o načinu prehrane prije nego što su ljudi krajem starijeg kamenog doba počeli prelaziti na poljoprivredu, današnjoj prehrani bogatoj žitaricama, koje sadržavaju ugljikohidrate što se u našem tijelu razgrađuju na jednostavnije šećere, te vezi između prehrane bogate ugljikohidratima i debljanja , ovisnosti o šećeru , različitim bolestima i bolesnim stanjima , što uključuje i rak , sada nam samo [...] više »

mojtv.hr - kompletan tv program
Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka