I JA SAM VOLONTER/KA!

NED, 21.06.2015. u 03:30
POGLEDA 3603

I JA SAM VOLONTER/KA!

Lokalni volonterski centar Brač još jednom dovodi stručnjake iz Volonterskog centra Split kako bi educirali otočane o volontiranju! Ovog puta, radi se o još jednoj edukaciji namijenjenoj volonterima i onima koji bi to tek htjeli postati. Prva radionica ovog tipa održana je u Postirima, u studenom, a druga će biti u Nerežišćima, u četvrtak, 9.7., od 11 do 13h.
Sudionici će se na radionici upoznati sa svojim pravima i obvezama, načinima uključivanja u volonterske aktivnosti, s ugovorom i potvrdom o volontiranju, a saznat će i čemu služi volonterska knjižica, koju će svaki sudionik dobiti na poklon!
Sudjelovanje u radionici je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, a prijavu (ime i prezime, broj mobitela) potrebno je poslati najkasnije do 7.7., na mail lvc.brac@mail.com. Za sve dodatne informacije, zainteresirani mogu kontaktirati voditeljicu LVC-a Brač na 098 9072 936.

Comments


Brodarica NET je web sjedište koje na jednom
mjestu okuplja lokalnu grupu pouzdanih i kvalitetnih poduzetnika i pojedinaca s kojima će članovi i posjetitelji moći ostvariti interaktivnu komunikaciju.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka