SPLIĆANI DOBILI ISTRIJANE U PULI!!!

PON, 18.05.2015. u 14:01
POGLEDA 2863

SPLIĆANI DOBILI ISTRIJANE U PULI!!! OPIS 2. DOGAĐAJA: Događaj 2. Projekt „ŠIRENJE ORGANIZACIJE“ PULA: „DADA ili NENE u Istri?“ 16.5.2015. u Beer clubu (Tomasinijeva 34) u Puli od 21 do 24 sata Članovi udruge DADAnti iz središnjice u Splitu i iz Istre na sceni su se natjecali u angažiranoj izvedbenoj slam poeziji i pjesničkim performansima protiv Udruge mladih pjesnika DIM iz Pule. DADAnti su predstavili i svoju nakladničku djelatnost. Udrugu DADAnti predstavljali su članovi središnjice [...] više »

Slovenski MIST potpisao za Soulseller Records!

NED, 14.09.2014. u 19:45
POGLEDA 3032

Slovenski ženski doom metal band MIST potpisao je za Soulseller Records: Demoni i vještice, okupite se... "Proteklih nekoliko mjeseci radili smo na EP-u, koji će biti objavljen ove zime, i s ponosom te uzbuđenjem objavljujemo da nam je ponuđen ugovor s nizozemskom izdavačkom kućom Soulseller Records. Radujemo se ovome početku novog poglavlja na našem muzičkom putovanju, podižući cijelu priču na višu razinu", izjavljuje slovenski band MIST. EP album s četiri pjesme biti će [...] više »

renči (3.dio)

PON, 18.08.2014. u 11:42
POGLEDA 3287

Hejteri Protiv hardcorehejtera nema trajnog lijeka, ali možete ih izbezumiti tako što ćete im zajedno s nekoliko prijatelja lajkati svaku indie-rock alternativnu poveznicu koju objave. Prijeđu li lajkovi brojku deset svaki hejter će posumnjati u svoju intelektualnu superiornost koju je do sada temeljio na činjenici da ”mediokriteti ne znaju što uistinu vrijedi”. Dok paraliziran od straha kopa po hipsterskom dijelu youtubea u potrazi za alternativom alternativi, uživajte u nekoliko dana [...] više »

Ljekoviti izvori glazbe braće Teofilović i Miroslava Tadića na samom završetku 60. Splitskog ljeta

ČET, 14.08.2014. u 00:35
POGLEDA 3397

Zadnjeg festivalskog dana 60. Splitskog ljeta u četvrtak 14. kolovoza nakon što se na Peristilu spuste festivalske zastave i dodjele nagrade Judita u Meštrovićeve Crikvinama - Kaštilcu s početkom u 23 sata koncert će održati Braća Teofilovići i Miroslav Tadić koji će publiku odvesti u magični svijet Vidarice, kako se zove album na kojem su Teofilovići svoje glasove prvi put udružili s instrumentom - gitarom fantastičnog Miroslava Tadića. Blizanci Ratko i Radiša Teofilović [...] više »

Good morning Vietnam good by Robin Williams

PON, 12.08.2014. u 23:26
POGLEDA 3008

"Robin Williams više nije s nama. U posljednje vrijeme patio je od depresije. Ovo je tragičan i iznenadan kraj. Obitelj moli za njihovu privatnost dok tuguju u njim teškim vremenima" - objavio je glasnogovornik poznatog glumca Ubio se poznati američki glumac, oskarovac Robin Williams. Pronađen je mrtav u kući u rodnom Tiburonu, u Kaliforniji. Imao je 63 godine. Njegov službeni glasnogovornik je objavio izjavu: "Robin Williams više nije s nama. U posljednje vrijeme patio je od [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka