JESTE LI ZNALI ?

NED, 02.02.2014. u 23:34
POGLEDA 3366

Danas znamo toliko mnogo o životinjskom svijetu i skoro da nema dana da ne TV-u ne pogledamo kakav odličan dokumentarac na tu temu. Tako znamo da je plavetni kit najveći sisavac,da je lav 'kralj životinja' i,naposljetku da postoji više od milijun vrsta koje se dijele na mesojede, biljojede ili pak, svejede. Discovery Channel i mnogi drugi programi svaki put iznova očaravaju nas tim predivnim svijetom koji čini ovaj planet lijepim,magičnim ali i opasnim. Ipak,iako unutar životinjskog carstva [...] više »

Nagrada „Grammy“ za Beatlese

PET, 31.01.2014. u 21:56
POGLEDA 1483

Za sve zaljubljenike u glazbu ovaj je tjedan prošao pod naslovom „Grammy“. Dok je Paul MacCartney stajao na pozornici sa svojim prijateljem i kolegom Ringom Starom u Los Angelesu kako bi obilježili 50. godišnjicu Beatlesa, priznao je da se pitao "if it was seemly to tribute myself?" S tim da i mi dijelimo isti osjećaj, odlučili smo se vama predložiti vam kratko putovanje kroz vrijeme nekih 50. godina unazad. The Beatles su najpopularniji i najuspješniji bend u povijesti rock glazbe. U [...] više »

Bon Jovi - trideset godina postojanja

PON, 27.01.2014. u 22:21
POGLEDA 2701

Prošlo je već dugih trideset godina od objavljivanja prvog albuma legendarnog rock benda Bon Jovi. Izvanrednim zvukom i tekstovima osvaraju srca i starih i mladih. Ovaj bend zaslužuje posebno mjesto na rock sceni zbog svoje postojanosti, predanosti i kvalitete koja čak ni nakon trideset godina ne blijedi. S dobrim prijateljem i povremenim kolegom, Marinom Jakobićem, koji je i sam nedavno zaplivao u glazbenim vodama, razgovarala sam upravo o ovome bendu koji je obilježio živote svojih fanova [...] više »

Marko Uvodić Splićanin Humoreska (Boris Dvornik) monolog

SUB, 25.01.2014. u 23:04
POGLEDA 4873

I tako se ti moj prijatelj zaljubia u tu mladu udovicu, mada se zaljubia u mater, ..ne u ćer. I šta san no tija reć, a ne lagat, zajubija se oti moj prijatelj, je li, u tu mladu udovicu, pa je napisa ocu pismo da se misli ženit i pozove ga da dođe na to vinčanje. I da pristane na to vinčanje. Otac je doša, prista, i oni su se vinčali. Otac je niko vrime osta tamo kod svoga sina je li i šta ćeš, vidi ti, vražje priode otac se zajubia u ćer od te udovice. I on se vinča s njon. Poslije [...] više »

Hrvatska praizvedba crnohumorne drame Kontra progresa Estevea Solera u HNK Split

PON, 20.01.2014. u 22:46
POGLEDA 1212

Kontra progresa, hvaljenu i nagrađivanu dramu suvremenog katalonskog dramatičara Estevea Solera, premijerno će izvesti Hrvatsko narodno kazalište Split u petak, 24. siječnja. Crnohumorni komad koji se trenutno igra na 18 svjetskih pozornica, a u Francuskoj je proglašen najboljom dramom protekle godine, na veliku scenu splitskog kazališta postavlja redateljica Nenni Delmestre, koja je komad i prevela na hrvatski, a prvoj hrvatskoj izvedbi njegova djela prisustvovat će i sam autor. U sedam [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka