renči (2.dio)

ČET, 05.08.2014. u 16:43
POGLEDA 4674

Uvijek smiješni “Znate li da je Čak Noris platio sve poreze Liniču, a onda i pregazijoČačiča, nahranio Žaka i otrjeznio Šeksa hahahahaha” "ChuckNorris je ukrao više novca od Sanadera"- hahahaha urnebesno. Ako govorimo u kontekstu 2006. godine ChuckNorris je vratio vrijeme i učinio da vicevi o njemu opet budu smiješni. Takvi likovi vam zaspamaju stranicu izuzetno smiješnim vicevima koji su smiješni samo njima a jedan like od kakvog osobnog prijatelja ih toliko osokoli da već sutra imate [...] više »

FUDBALERKE (2. dio)

UTO, 04.08.2014. u 19:19
POGLEDA 2338

Kako bi se doslo do fudbalerke uslijedila su dva desetljeća mukotrpne borbe prije nego se došlo do te forme. Bilo je tu svakojakih pokušaja ljepljenja, uvezivanje, pletenja, skraćivanja, produživanja i legenda kaže da je tog jednog subotnjeg londonskog jutra Rod Stewart stao pred ogledalo, uzeo škarice i počeo strići. Negdje oko podneva kad sav pametan svijet upicanjen šeta okolo, iskristalizirao se jedan oblik frizure, a koji će nepovratno promjeniti naličje popularne i nepopularne kulture. [...] više »

Multimedij​alna crossover atrakcija Matej Meštrović & Sudra Percussion na Splitskom ljetu

SRI, 01.08.2014. u 18:50
POGLEDA 1044

Najveća hrvatska crossover atrakcija Sudar Percussion predvođena pijanistom i skladateljem Matejem Meštrovićem, jednim od najsvestranijih naših umjetnika, nastupit će na 60. Splitskom ljetu u sklopu ljetne turneje na kojoj izvode skladbe sa svog najnovijeg albuma Eat Suite. Sastavni dio ovog multimedijalnog događanja koji će se zbiti u Galeriji Meštrović u subotu 2. kolovoza s početkom u 21 sat je i projekcija filma Sudar u dvorcu redatelja i scenarista Arsena Oremovića. Eat [...] više »

FUDBALERKE (1. dio)

SRI, 01.08.2014. u 00:16
POGLEDA 2742

Bio sam uvjeren da su fudbalerku patentirali jugoslovenski fudbaleri. Dobro, nosio ju je i Rudy Voeller, glasoviti njemački centarfor, onaj s brčićima i, što se mene tiče, slobodno se ta vrst frizure mogla nazvati felerovka. Ali, netko mi je prišapnuo da postoje čvrsti dokazi da fudbalerku nije patentirao neki nogometaš, nogometni menadžer ili navijač. Patentirao ju je jedan pjevač. To je onaj Englez koji je bio sklon sakoima s uzorcima tigra, leoparda ili zebre. Tjeme mu je bilo kratko [...] više »

renči

ČET, 31.07.2014. u 00:36
POGLEDA 2624

Sistematični kakvi jesmo sastavili smo i kategoriju profila na Facebooku osupnuti količinom ljudske gluposti pa očekujte ovih dana zanimljive kategorije u koje možete smjestiti i svoj profil.Nagrade naše grupe su uobičajene za najbolje lažne profile nagrađujemo vas otimanjem televizora bez obzira na marku i broj.Vašilajkovi naša su duševna hrana ,pa lajkajte a mi ćemo se truditi da se nađete u navedenim profilima ! Doli Uprava ! Srce srce ,kisićkisić ! Ova kategorija iznimno je [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka