Nosi jotsice i u Splitu

PET, 06.04.2010. u 10:00
POGLEDA 983

Jotsice su se počele prodavati i u splitskim trgovinama, tenisice s hrvatskim potpisom namjenjene mlađoj populaciji i onima koji se osjećaju tako. Izvrstan dizajn, udobnost na nivou, cijena prihvatljiva (ako ciljate na kvalitetu) i svakako lijepa vijest JOTS je hrvatski je proizvod! Osim u trgovinama Mr.Joseph, Jotsice možete naći u trgovini New Balance u Zadarskoj ulici u Splitu. [...] više »

Šta je ovdje lijepo živit

ČET, 02.04.2010. u 09:20
POGLEDA 778

Ako ste mislili da ste vidili dovoljno "ludih" arhitektonskih stilova u Šangaju, pričekajte dok ne vidite ovu klavir kuća u Huainanu. Unutar kuće je prozirno violina stubište. Očigledno je zgrada izgrađena od strane ekstravagantnog investitora s obzirom da je ova moderna građevina sagrađena usred ničega. [...] više »

Kontroverzan spot američke pjevačice i skladateljice

PON, 01.04.2010. u 11:16
POGLEDA 637

Tridesetdevetogodišnja američka R&B, soul, hip hop pjevačica i skladateljica Erykah Badu objavila je novi spot 'Window Seat' koji je snimila na mjestu gdje se dogodilo nerazjašnjeno ubojstvo Johna Fitzeralda Kennedyja iz 1963. godine. Spot je snimila pod palicom njujorškog dvojca Matt i Kim. Erykah na spotu žurno hoda ulicom Elm, bacajući oko sebe dijelove odjeće sve dok s pjevačice ne padne i posljednja krpica. U tom trenutku pogađa je metak i ona pada. Pjevačica nije koristila [...] više »

Priča se, priča

SRI, 31.03.2010. u 09:42
POGLEDA 823

Oscarom nagrađena Rachel Weisz izleda da bi trebala glumiti u novom Bondu,ali ne Bondovu djevojku nego bi ova ljepotica trebala postati glavna negativka prenosi CinemaBlend. Rachel bi glumila glavnu šeficu tajne organizacije Quantum koja je odgovorna za sva zla koja su zadesila Bonda u posljednjoj inkarnaciji Daniela Craiga. Svakako najpoznatiji britanski špijun neće ostati bez atraktivne djevojke bila to Rachel Weisz ili neka druga... [...] više »

Novi spot za pjesmu "Ustanova"

UTO, 30.03.2010. u 09:07
POGLEDA 725

Momci iz Zabranjenog pušenja snimili su spot za pjesmu "Ustanova" s posljednjeg albuma nazvanog "Muzej revolucije". Ovo im je deveti studijski album, zasigurno i najbolji. I Ustanova, kao i Modni guru kritički se osvrće na trenutno stanje društva u kojem se nalazimo. Spot je djelo mladog Davora Bujakovića inače studenta 3. godine animacije na Hoge School voor de Kunsten u Utrechtu u Nizozemskoj. Album se može kupiti na kioscima Tiska po cijeni od 49 kuna, što je izvrsna stvar za sve [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka