Japanac želi oženiti lik iz stripa

SUB, 27.03.2010. u 21:29
KOMENTARA 0 - POGLEDA 721

Taichi Takashita je Japanac koji je pokrenuo akciju na internetu kojoj je cilj skupiti milijun potpisa potrebnih kako bi od vlade zatražio legaliziranje brakova s dvodimenzionalnim likovima. U svega tjedan dana tjedan dana skupio 1.226 potpisa. "Ne zanima nas više trodimenzionalni svijet", objasnio je Takashita razloge za svoju akciju. Čim zakonodavci to dopuste, vjenčat će se s Mikuru Asahina, djevojkom koja postoji samo u japanskim manga crtićima i predstavlja lik iz budućnosti, a [...] više »

Manga sve popularnija u Hrvatskoj

PET, 26.03.2010. u 12:56
POGLEDA 789

Vjerujem da su mnogi već upoznati s pojmom „manga“. Naime, to je japanska inačica stripa koja se čita od straga prema sprijeda, a stranice s desna na lijevo. Mange su izrazito popularne u Japanu i imaju čitatelje svih uzrasta. Ova Japanska vrsta stripa ima dugu povijest u Japanskoj kulturi, ali svoj moderni oblik dobiva iza Drugog svjetskog rata. Mange pokrivaju razne tematike kao što su: akcija, avantura, komedija, romantika, horor, nadnaravno, znanstvena fantastika, sport itd. Do [...] više »

Bouncing Balls

PET, 26.03.2010. u 11:08
POGLEDA 1941

Specijalno po narudžbi našega prijatelja Gorana. Pokažite vašu snagu, preciznost, lukavstvo, hrabrost, inteligenciju, odvažnost i ostale kvalitete potrebne za igranje jedne od najsloženijih i najkompliciranijih igara današnjice... Igra je to koja će vas proganjati u snovima, na koju ćete misliti i dok budete radili one stvari... Upoznajte Bouncing balls ili u prevodu: "Skakutave loptice"... :) ili "Loptice koje skakuću" kako vas volja. [...] više »

Najgora serija ikad iako je u 90-tim bila popularna

PET, 26.03.2010. u 08:30
POGLEDA 751

Možda vas uhvati sjeta kada vidite sve ove "divne" glumce iz devedesetih. Mene ne, ali nisam ja baš neko mjerilo. Možda vas i danas peče savjest zato niste pogledali "269" epizodu kada je Cruz rekao Eden da je voli. Prikazivanje ove dugovječne sapunjare počelo je 1984. Neuništiva ljubav Cruza i Eden, nasljednice trona Capwellovih, prikovala je mnoge za kauč. Nagledali smo se svega i svačega - udaja, rastava, vanzemaljaca, nesreća, plastičnih operacija, itd. Ovaj video će vas posjetiti [...] više »

Srušen YouTube

ČET, 25.03.2010. u 12:34
POGLEDA 839

Danas oko podne je najpopularnija i najveća internetska baza video materijala postala nedostupna. Sve upućuje na hakerski napad. Umjesto uobičajene stranice, naći će se poruka:"Http/1.1 Service Unavailable". Iako se stranica oko 13:20h pojavila na nekoliko minuta, ubrzo je ponovo nestala. Tek oko 14h se popularni site ponovo u potpunosti pojavio i čini se da je za sada stabilan. Tko stoji iza napada i zašto, zasada ostaje nepoznato. [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka