Američki hip hop

ČET, 25.03.2010. u 10:01
POGLEDA 789

Super popularni bend, prezgodna pjevačica i odlična pjesma "Meet Me Halfway" je dobar povod za tulum čak i u podne. Na ovakav ritam teško je ostat ravnodušan, ako i niste neki plesač vragolasta Fergie će se potruditi da postanete. [...] više »

Angelina Jolie i Johnny Depp u filmu Turist

SRI, 24.03.2010. u 12:46
POGLEDA 698

U tijeku je snimanje filma Turist u kojem glavne uloge igraju Johnny Depp i Angelina Jolie. "The Tourist" je triler/drama, a glavna priča vrti se oko Franka, američkog turista koji je u posjetu Italiji sa namjerom da izliječi ljubavne rane. Elise je jedna izuzetna žena koja mu se hotimično približava... Zanimljivo je napomenuti kako su glavne uloge u originalu trebali glumiti Tom Cruise i Charlize Theron. U nastavku pogledajte snimke Angeline sa seta u Veneciji. [...] više »

Feminnem: Lako je sve

UTO, 23.03.2010. u 09:51
POGLEDA 824

Feminenke su snimile videospot za pjesmu "Lako je sve" koja će Hrvatsku predstavljati na 55. Eurosongu. Simpatična balada i atraktivne cure možda će biti naša dobitna kombinacija u Oslu. Sretno cure! [...] više »

Telephone - Lady Gaga ft. Beyonce

PET, 19.03.2010. u 14:15
POGLEDA 825

Dvije glazbene kraljice uživaju na vrhu i zajedno se pojavljuju u neobičnom spotu. Pogledajte i prosudite sami... [...] više »

Muške cipele u rukama Fashion Guru-a

PET, 19.03.2010. u 12:15
POGLEDA 1024

Mačić br. 2 zvani Feshy će dizajnirati mušku kolekciju cipela za "Peko" koje će se već 01.lipnja naći u trgovinama u Ljubljani. Kolekcija će se sastojati od sportskih, elegantnih i poslovnih cipela. Feshy će u svojoj kolekciji koristiti crnu, sivu, sa detaljima zelene. Osim Borisa za "Peko" su dizjanirali i drugi hrvatski dizajneri Zigman, Klarić i Elfs koji su osvježili pomalo dotada srednjovječnu marku cipela. Danas "Peko" ide u korak s modni trendovima pa se nadam da će ih ih Fashion [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka