Connie Talbot planetarno poznata zvjezda

SRI, 17.03.2010. u 22:28
POGLEDA 1026

Poslušajte buduću zvijezdu, 6-godišnju Connie Talbot koja je rasplakala i slavnu Amandu u finalnoj večeri Britanskog Super Talent Show-a. Preko 70.000.000 puta je pogledan njen video sa finalne večeri show-a. Iako je pobjednik bio Paul Pots za šestogodišnju Connie ćemo zasigurno još čuti. [...] više »

Ovo je Balkan

SRI, 17.03.2010. u 09:47
POGLEDA 852

Izgleda da je Bregović napravio balakansku poskočicu pod imenom "Ovo je Balkan". Naši susjedi u ovom svijetlu vide Balkan pa neka im je sa srećom, trebat će im. Pjesmu će u Oslu izvesti srpska mlada pjevačka zvijezda Milan Stanković. Ovo je samo dio teksta koji će vas potaknuti na razmišljanje, ako vam je dosadno : Eh… ljubice, ljubice Praviš mi, ljubice zazubice Eh… stisni me, kissni me Ljubice, na grudi pritisni me Ljubiš me ko balavica, nije te sram Beograd, Beograd, ja [...] više »

Sad znamo tko nam ne smije biti idol

UTO, 16.03.2010. u 12:24
POGLEDA 762

Amerikanci su izabrali svojih pet najboljih "nepjevača" s obzirom na talente na našoj televiziji ne bi se trebali truditi da nađemo 5 najgorih. Konkurencija bi bila jača nego američka, utjeha nam je da smo bar u nečemu jači od Amerikanaca. [...] više »

Gusarsko blago - igra za sve uzraste

NED, 14.03.2010. u 16:14
POGLEDA 2251

Popularna igrica je osvojila milijune igrača sa svih kontinenata. Odigrajte i vi jedan nivo ove ralaksirajuće potrage za blagom. U toj potrazi najveći protivnik Vam je vrijeme. Ubacujući pomoću topova kugle iste boje u niz s nimimalno dvije iste boje, kugle eksplodiraju. Cilj je poništiti sve kugle prije nego niz dođe do označenog mjesta X gdje se nalazi blago i uništi vam prolaz na drugi nivo. Gusarsko blago http://www.gametokenz.com/blackbeards-island-deluxe/ [...] više »

Boy bend u Indiji

PET, 12.03.2010. u 11:45
POGLEDA 807

Ne znam je li Vas ovo posjetilo na Sašu, Tina i Kedžu i nekad popularni boy bend s pjesmom 365. Definitivno imaju sličnosti pa pogledajte kako to izgleda u Indiji. [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka