Zdravko Čolić 14. veljače u Spaladium Areni

UTO, 02.02.2010. u 10:57
POGLEDA 680

U Spaladium Areni 14. veljače, na Dan zaljubljenih, održat će se veliki koncert Zdravka Čolića koji će ovom prilikom prezentirati novi album, ali i podsjetiti nas na svoje stare hitove. Upravo on nam je kroz više desetljeća darovao neke od najupečatljivijih evergreena - "Glavo luda", "Pjevam danju pjevam noću", "Jedna zima s Kristinom", "Gori vatra", "Loše vino", "Produži dalje", "Mađarica", "Malo pojačaj radio", "Ti si mi u krvi", "Stanica podlugovi", "Zagrli me" i mnoge druge velike [...] više »

Uskoro razgledavanje grada uz Pileus kišobran

SUB, 01.02.2010. u 11:05
POGLEDA 836

Ako ste jedan od onih koje kišno vrijeme zabavlja, dizajnerski dvojac Takashi Matsumoto i Sho Hashimoto će vam unijeti dodatno uzbuđenje u obilaske znamenitosti ili bezuspješno traženje adrese u nepoznatom gradu. Pileus koristi unutarnju površinu kišobrana kao projekcijsko platno, na koje projicira signal iz ugrađenog GPS uređaja. Ovaj nazovimo ga kišobran, iako je on puno više od toga, ima veliki zaslon na koji je ugrađena kamera, senzor pokreta, GPS i digitalni kompas. Trenutni prototip [...] više »

Mobitel budućnosti

PET, 29.01.2010. u 09:09
POGLEDA 747

Sharpov solarni mobilni telefon se prije godinu dana sramežljivo pojavio na japanskom tržištu. Nakon što doživljava bum na tlu tehnički napredne nacije Sharp širi korjenje i na druga velika tržišta. Korisnici bi ga trebali ostaviti na suncu do 10 minuta da bi generirao dovoljno energije za 1 minutu komunikacije ili 2 sata na standby. Ovo nije rješenje ako trebate hitno punjenje, slijedi njegovo usavršavanje koje će nas dovesti do novog i naprednijeg uređaja. Ako se odlučite na kupnju ove [...] više »

Grace Jones - melem za uši

SRI, 27.01.2010. u 12:43
POGLEDA 755

Dobra "stara" Grace u 2008. je objavila album koji nas još i danas ostavlja bez daha!!! Prava poslastica. "Hurricane" je definitivno album koji je vrijedilo čekati i koji nam neće lako dosaditi. Vrhunski materijal, vrhunska izvedba - što još reći o umjetnici koja svojom pojavom žari i pali u svojoj 61-oj godini. Crna pantera funk soul pop glazbe koja je startala modelirati svoju posebnost i medijski postojati krajem 70-tih, a pojavom i glasom impresionirati krenula 80-tih, 2008. se [...] više »

Zanimljiva dijeta

UTO, 26.01.2010. u 09:24
POGLEDA 838

Primjenjivo u društvu prijatelja, ali ne i žene Mnogi poslije blagdana imaju par kilograma viška. Ali ništa za to. Opustite se i bez suvišnih zabrana počnite sa vježbama koje će vam pričinjavati zadovoljstvo. Za početak neka to bude sjedenje u udobnoj sjedalici koje će zasigurno pridonijeti vašem boljem izgledu, primite se uživanja i rezultat je tu. Ako ne izgubite kilograme zasigurno će te izgubiti vid ili prijatelja. Evo par instrukcija za početak... "> [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka