Napokon i djeca došla na svoje

PET, 10.01.2010. u 21:52
POGLEDA 1606

U troetažnom prostoru od čak dvije tisuće metara četvornih smješteno je mnogo radionica, igraonica, vježbaonica, pa čak i lutkarsko kazalište. - Prizemni dio prožet je morskom tematikom, a na njemu je smjestena i simulacija niza sportskih terena za mališane, s umjetnom travom i instrumentarijem, uključujući i pistu za utrku beba. U drugoj prostoriji bit će dvorac za napuhavanje, potom prostor za soft-play, golemi dvoetažni labirint s toboganima i bazenima s lopticama, puzaonica za [...] više »

Zvončići, zvončići...

PON, 21.12.2009. u 00:40
POGLEDA 1046

Zvončići (eng. Jingle Bells) je božićna pjesma koju je napisao James Pierpoint u Bostonu 1857. godine. Napisana je za potrebe župe koja je htjela proslaviti, ni više ni manje, nego Dan zahvalnosti. Pjesma se jako svidjela župljanima, pa su zamolili Pierpointa da se opet zapjeva na Božić iste godine. Otada je Jingle Bells jedan od najjasnijih zaštitnih znakova zadnjega tjedna u godini. Dolove i brijeg zabjelio je snijeg, sa saona kroz noć, naš se čuje smijeh, okićen i plah naš vranac juri [...] više »

Božićna čestitka

NED, 20.12.2009. u 21:28
POGLEDA 1705

Dragi prijatelji, suradnici i posjetitelji ovih stranica, zajedno smo rješavali mnoge izazove, prebrodili krize i slavili velika postignuća preko portala brodarica.net. Vratili smo se na nakon više od godine dana na put uspjeha da zajedno s Vama nastavimo još bolje i više. Najsrdačnije Vam zahvaljujemo na odličnoj i konstruktivnoj suradnji, zalaganju i na povjerenju koje imate u nas. Nakon svih naših napora, sada je vrijeme za razmišljanje o prošlosti i budućnosti, o sjećanjima, ali i [...] više »

I Got A Feeling od Black Eyed Peas

PET, 18.12.2009. u 21:08
POGLEDA 720

Ovoga trenutka ovo je pop pjesma No.1. To je drugi singl popularne skupine Black Eyed Peas sa njihovog petog albuma, THE E.N.D. (The Energy Never Dies). Producent je David Guetta. Poslušajte originalnu studijsku verziju ove pjesme i pogledajte "official" video spot. U nastavku je i lirika pjesme (naravno na engleskom). Black Eyed Peas - I Got A Feeling I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night that tonight’s gonna be a good night that tonight’s gonna be a good good night [...] više »

Šampanjac za Novu godinu

PET, 06.12.2009. u 13:26
POGLEDA 2495

Većina ljudi smatra šampanjac preskupim i preluksuznim da bi ga često pili. Šampanjac je tako sinonim za posebne prilike: vjenčanja, rođendane, godišnjice i razne proslave. A gdje ćete posebnije noći da se ‘zalije’ šampanjcem od dočeka Nove godine, zakoračite u Novu godinu sa stilom. Mali savjeti šta treba i ne treba učiniti sa šampanjcem: -Bocu pjenušca nikada nemojte držati u zamrzivaču - moglo bi doći do gadne eksplozije! - Pjenušac mora biti rashlađen, ali nipošto smrznut ili jako [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka