Na sedmom FMFS-u preko 80 filmova i 14 dugometražnih premijera

UTO, 05.06.2014. u 11:13
POGLEDA 1310

Sedmi Festival mediteranskog filma Split održat će se od 6. do 14. lipnja , a tijekom devet dana ukupno će na tri lokacije biti prikazan 81 film iz 30 zemalja. U dugometražnom programu FMFS-a nalazi se čak devet regionalnih i još pet hrvatskih filmskih premijera, a festival će otvoriti izraelski film „Magic Men", uz prisustvo glavnog glumca Makrama Khourya . Splitska publika će, uz za Oscara nominirane palestinskog „Omara" i egipatski „Trg", premijerno vidjeti i dvije španjolske komedije [...] više »

WWW-TV epizoda 3. - Trbušni ples u Splitu s Ines Miočić

ČET, 29.05.2014. u 00:18
POGLEDA 2746

Ines Miočić (rođ. 1988.) prve plesne korake napravila je još u osnovnoj školi kada se počela baviti jazz-baletom, a prve scenske nastupe ostvarila je glumeći u splitskom Gradskom kazalištu mladih još u srednjoj školi. Za trbušni ples zainteresirala se 2006. godine učeći trbušni ples od poluarapske plesačice kod koje je kroz dvije godine savladala tehniku libanonskog stila trbušnog plesa. Ples je ubrzo postao više od rekreacije, te je Ines nastavila učiti razne tehnike i stilove trbušnog [...] više »

Dioklecijanove cvijetne priče

UTO, 20.05.2014. u 23:08
POGLEDA 1447

MAĆUHICA Oskaru Durru Crna kao ponoć, zlatna kao dan, Maćuhica ćuti ispod rosne vaze, U kadifi bajne boje joj se maze, Misliš: usred jave procvjetao san! Zato je i zovu nježno "noć-i-dan" Naše gospođice kada preko staze Starog parka ljetne sjene sjetno gaze Ispod vrelog neba, modrog kao lan. Kao samrt tamna, kao život sjajna Maćehica cvate, ali ne miriše— Ko ni njezin susjed, kicoš tulipan. No u hladnoj nevi čudan život diše, Zagonetan, dubok, čaroban ko san, A [...] više »

MODA BRKOVA KROZ VRIJEME

PET, 12.05.2014. u 20:22
POGLEDA 8897

„Više i od jela i od pića volim društvo brkatih mladića. Brkovi pale, brkovi žare, brkovi za sitne pare. Brkovi gore, brkovi dole, brkovi su da se vole", pjevaju nam Brkovi, hrvatski turbo folk/punk rock sastav iz Zagreba. Što je muškarac bez brkova? Muškarac kao i svi ostali. Iako često sa podsmijehom pričamo o brkatim frajerima, ovaj vrlo muževan detalj na licu nadopunjen bradom ima vrlo bogatu i moćnu povijesnu priču. Brk kao znak pravog muškarca. Ne bih baš rekla. Činjenica je da brkove [...] više »

NAJVAŽNIJA ZNANSTVENA OTKRIĆA DANAŠNJICE

SUB, 07.05.2014. u 20:35
POGLEDA 4167

Ljudski je um zaista fascinantan alat, jedno veliko nepresušno vrelo mogućnosti. Danas smo okruženi stvarima koje uzimamo zdravo za gotovo: mobitelima, računalima, satelitima, automobilima, umjetninama, raznoraznim građevinama, nakitom, raznim računalnim programima, matematičkim algoritmima, metodama liječenja, itd. Sve to nije postojalo prije nekoliko tisuća godina. Međutim, ljudski um je to sve smislio praktički iz ničega. I usavršio. I smislit će još puno toga što danas ne postoji. Težit [...] više »

Nina promozione

Pravi užitak u kupatilima sa talijanskom sanitarijom.

Nicomi

Dobro koncipiranim asortimanom rješenja za implementaciju navedenih sustava, ispunjavamo aktualnu nezaobilaznu potrebu za suvremenom, ali u isto vrijeme i pristupačnom tehnologijom, osiguravajući SIGURNOST, KOMFOR I UGODAN OSJEĆAJ.Copyright 2013 brodarica.net
Brodarica.net nije odgovorna za sadržaj eksternih web stranica.
Oglašavajte kod nas O brodarici.net Kontakt Uvjeti korištenja Privatnost podataka